ZVEZDA DOBILA TRI POJAČANJA! Milojević OZBILJNO računa na nova lica!

Autor:

Sport

05.04.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ulažu u svoje talente.

ZVEZDA DOBILA TRI POJAČANJA! Milojević OZBILJNO računa na nova lica!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Fudbaleri iz omladinskog pogona Crvene zvezde Adem Avdić, Andrija Maksimović i Veljko Milosavljević su priključeni prvom timu, te će imati priliku da do kraja sezone napreduju uz najbolje igrače crveno-belih i bore se za minute u odlučujućim utakmicama za šampionsku titulu. 

Veljko Milosavljević i Andrija Maksimović su već imali priliku da debituju u seniorskom fudbalu. Milosavljević je po prvi put na teren kročio na susretu crveno-belih sa Trajalom u kupu, kada je u 79. minutu zamenio Dragovića.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Andrija Maksimović, Veljko Milosavljević i Adem Avdić

Za nešto više od desetak minuta je pokazao izuzetan talenat, te da će na Marakani moći ozbiljno da računaju na njega u budućnosti. Maksimović je prvi put Zvezdin dres obukao u utakmici protiv Radničkog iz Niša, takođe u Kupu Srbije. Zvezda je slavila sa 5:0, a on je zamenio Lazara Nikolića na početku drugog poluvremena i ostavio sjajan utisak.

 
Adem Avdić je pažnju privukao nastupima u Omladinskoj ligi Srbije. Sa samo 17 godina driblinzima i potezima na terenima iza juga Marakane je konstantno oduševljavao sve prisutne na utakmicama. Jedan je od najzaslužnijih momaka za plasman na Evropsko prvenstvo za kadete, koje će se igrati na Kipru ove godine.
 
Posle utakmice izabranika Vladana Milojevića sa ekipom IMT na kojoj je minute upisalo čak sedam bonus igrača, još jednom se pokazalo da je Zvezdina Omladinska škola ”fabrika talenata” i da ima svetlu budućnost.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading