ŠOK NA MARAKANI, MILOJEVIĆ DOBIO NEOČEKIVANE VESTI: Fudbaler kupio sebi mesto u timu

Autor:

Sport

04.04.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi igrač grabi priliku koja se ne pruža tako često.

ŠOK NA MARAKANI, MILOJEVIĆ DOBIO NEOČEKIVANE VESTI: Fudbaler kupio sebi mesto u timu

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju svoj trijumfalni pohod ka sedmoj uzastopnoj tituli šampiona Srbije. Nakon pobede nad IMT sa 2:0, crveno-beli se spremaju za naredni meč protiv Radnika u Surdulici u nedelju od 16 časova, u okviru 29. kola Superlige Srbije. Ova utakmica predstavlja još jedan korak ka osvajanju titule koju su fudbaleri Crvene zvezde rešeni da ostvare.

Međutim, to nije jedina lepa vest koja je tera osmeh na lice treneru Vladanu Milojeviću i delijama. Naime, mladi levi bek Adem Avdić postao je novo lice među seniorima Crvene zvezde, nakon što je dobio poziv da se pridruži prvom timu. Rođen 2007. godine, Avdić je izuzetno talentovan defanzivac koji je svojim igrama u Omladinskoj ligi Srbije privukao pažnju stručnog štaba i time kupio mesto u timu. Njegovo pridruživanje prvom timu predstavlja jasan signal da Crvena zvezda ozbiljno računa na razvoj mladih talenata i njihovu ulogu u budućnosti kluba.

 

 


Adem Avdić će imati priliku da stekne dragoceno iskustvo uz iskusne igrače poput Milana Rodića i Viktora Radojevića, koji su trenutne opcije na poziciji levog beka. Ovo iskustvo će mu neizmerno koristiti u daljem razvoju i prilagođavanju na zahtevan nivo seniorskog fudbala.

Avdić se pridružuje talentovanoj generaciji mladih fudbalera koji su se već istakli u Crvenoj zvezdi. Njegovo ime se pridružuje imenima poput Veljka Milosavljevića, Andrije Maksimovića i Veljka Vukojevića, koji su takođe prepoznati kao budući stubovi tima. Uz njihovu podršku i mentorstvo, očekuje se da će Avdić brzo pokazati svoj puni potencijal na terenu.

Crvena zvezda nastavlja da gaji talente i pruža im priliku da zablistaju u dresu kluba, čime potvrđuje svoju posvećenost razvoju mladih fudbalera i stvaranju uspešne budućnosti. Uz takav pristup, uspesi crveno-belih i dalje su neizbežni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading