VLADAN MILOJEVIĆ SE POKLONIO NAVIJAČIMA: "Znamo da je RADNI DAN, ali HVALA IM OD SRCA"!

Autor:

Sport

03.04.2024

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mislim da smo relativno lako dolazili do ofanzivne trećine", naglasio je trener kluba iz Ljutice Bogdana.

VLADAN MILOJEVIĆ SE POKLONIO NAVIJAČIMA: "Znamo da je RADNI DAN, ali HVALA IM OD SRCA"!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su IMT u 28. kolu Superlige Srbije na svom stadionu rezultatom 2:0. Iako se gosti uopšte nisu pokazali loše, odmah se videlo da klub iz Ljutice Bogdana diktira tempo na ovom meču,te je bez veće muke stigao do pobede.

Što se strelaca tiče, prvi gol je postigao Jovan Šljivić (4'), dok je pobedu osigurao Milan Rodić na startu drugog dela (48'). 

Posle meča, oglasio se trener domaćina Vladan Milojević. Prekaljeni stručnjak sa Marakane je istakao 

- Dobro smo otvorili utakmicu, što je jako bitno u ovakvim mečevima. Međutim, sigurno da nam je IMT pravio probleme. Dosta je tu tranzicija bila dobra. To je ono što se meni ne sviđa. Pričali smo o tome na poluvremenu. I, čim je počelo drugo, dali smo i drugi gol. Tražili smo i treći, da "zatvorimo utakmicu", međutim... - istakao je trener Crvene zvezde i nastavio u dahu:

Foto: Starsport

Vladan Milojević

- Mislim da jesmo relativno lako dolazili do ofanzivne trećine, ali jako dobar blok (nas je čekao), nismo nalazili rešenja zbog gustine igrača IMT-a. U svakom slučaju sam zadovljan. Naravno, u fudbalu stalno nešto imate da ispravite, da radite i... idemo dalje. Nemamo baš mnogo vremena, treba da se odmorimo. Opet nas čeka teška utakmica, i put za Surdulicu. Tako da... Sve u svemu, mogu da budem zadovoljan, čestitam mojim igračima, igračima IMT-a, naravno i našim vernim navijačima, kao i svim ljudima koji su došli. Znamo da je radni dan, ali hvala im još jednom, od srca - rekao je Vladan Milojević pre nego što je otišao u svlačionicu.

Crvena zvezda zadržava prvo mesto posle ovog meča sa  71. bodom, dok IMT ostaje pri dnu (13. pozicija), sa 28 poena. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading