MILOJEVIĆ OSTAO BEZ VAŽNOG IGRAČA! Bukari sam sebe otpisao!

Autor: M. M.

Sport

02.04.2024

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda dočekuje IMT.

MILOJEVIĆ OSTAO BEZ VAŽNOG IGRAČA! Bukari sam sebe otpisao!

Foto: Starsport

Osman Bukari

Fudbaler Crvene zvezde, Osman Bukari, neće biti na raspolaganju treneru Vladanu Milojeviću za predstojeći meč protiv IMT zbog žutog kartona koji je dobio na prethodnoj utakmici. Iako je presedeo na klupi za vreme meča protiv Javora, Bukari je zbog protesta zaradio javnu opomenu i ujedno suspenziju koja će ga sprečiti da pomogne svojim saigračima u duelu 28. kola Superlige Srbije.

Reprezentativac Gane ove sezone u crveno-belom dresu odigrao je 23 utakmice i postigao postigao sedam golova, uz četiri asistencije. 


Osim suspendovanog Bukarija, trener Milojević će biti lišen usluga i novopečenog reprezentativca Srbije, Srđana Mijailovića, zbog povrede. Oporavljeni Aleksandar Katai se očekuje da zauzme u timu, dok je neizvesno da li će mladi Ognjen Mimović dobiti priliku da zaigra. Povređeni Vladimir Lučić i Kosta Nedeljković već neko vreme nisu na raspolaganju, dok se status Hvanga, koji je napustio prethodni meč zbog povrede, još uvek ne zna.

Svi zvezdaši koji žele da prisustvuju predstojećem meču mogu da obezbede ulaznice onlajn danas od 10 do 18 časova, ili na dan utakmice od 12 sati pa do početka meča. Cene ulaznica su: sever - 400 dinara, istok - 500 dinara, zapad - 700 dinara, tribina "Siniša Mihajlović“ - 1400 dinara.

Crvena zvezda se nalazi na prvom mestu tabele sa četiri boda više u odnosu na Partizan, a do kraja ligaškog dela takmičenja je ostalo još tri kola. Potom sledi još sedam kola doigravanja u plej ofu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading