SPAJIĆ NAKON DERBIJA UDARIO NA PARTIZAN: Nisu došli da igraju fudbal, oni su se valjali po terenu! KAO DA SMO IZGUBILI!

Autor: M. M.

Sport

09.03.2024

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Marakani u 172. večitom derbiju na kraju 2:2.

SPAJIĆ NAKON DERBIJA UDARIO NA PARTIZAN: Nisu došli da igraju fudbal, oni su se valjali po terenu! KAO DA SMO IZGUBILI!

Foto: Starsport

Uroš Spajić
Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su nerešeno - 2:2 (1:1) u 172. večitom derbiju odigranom u okviru 24. kola Superlige Srbije.
 
Zadovoljniji posle najveće svetkovine srpskog fudbala mogu biti gosti iz Humske, pošto su ostali na liderskoj poziciji sa bodom više od najljućeg rivala. Ujedno i zbog činjenice da je su domaći crveno-beli propustili veliki broj šansi, a crno-beli gotovo pola sata igrača manje na terenu pošto je u 74. minutu isključen rezervista Ksander Severina zbog dva brza žuta kartona.
 
Posle meča ljut i ironičan je bio kapiten Zvezde Uroš Spajić, koji je postigao gol.
 
- Davno nije bilo ovoliko neiskorišćenih šansi, zahvalio bih se navijačima, svaka čast momcima na prikazanoj igri, po meni šampionskoj, igrali smo protiv protivnika koji nije došao da igra fudbal po meni, svaka im čast, osvojili su bod, po to su i došli, valjali su se danas, šteta zbog ovih ljudi, idemo dalje, nastavljamo, Zvezda mora da dominira i da igra napadački - rekao je oštro Spajić.

U narednom kolu elitnog srpskog fudbalskog ranga Crvena zvezda će gostovati niškom Radničkom 13. marta, dok će Partizan istog dana na svom stadionu u Humskoj dočekati ekipu Napretka iz Kruševca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading