DRAMATIČNA SCENA NA KANAREVOM BRDU: Vatrogasci spasili situaciju!

Autor:

Hronika

09.03.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar u stanu na Kanarevom brdu: Brza reakcija vatrogasaca sprečila veću štetu

DRAMATIČNA SCENA NA KANAREVOM BRDU: Vatrogasci spasili situaciju!

Foto: Shutterstock


U stanu zgrade na Kanarevom brdu izbio je požar, ali na svu sreću, vatrogasne ekipe su brzom reakcijom uspele da spreče širenje vatre na druge stambene jedinice. Nema povređenih, ali je zbog požara došlo do saobraćajnih gužvi u ulici.

Brza reakcija vatrogasaca

Dve vatrogasne ekipe su odmah stigle na lice mesta i lokalizovale požar pre nego što je mogao da prouzrokuje veću štetu. Njihova efikasna reakcija je sprečila dalje širenje vatre i omogućila da se situacija brzo stavi pod kontrolu.


Iako nije bilo povređenih u požaru, nastala je gužva u ulici zbog intervencije vatrogasaca. Apeluje se na vozače da vožnju prilagode novonastalim uslovima na putu kako bi se izbegle nepredviđene situacije i olakšao rad hitnih službi.

Ovakvi incidenti su uvek podsetnik na važnost brze reakcije i profesionalizma vatrogasaca u spašavanju života i imovine. Srećom, ovaj put je sve prošlo bez ozbiljnijih posledica zahvaljujući njihovoj hrabrosti i veštini.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading