UHAPŠEN SRBIN NA FILIPINIMA! Osumnjičen zbog droge, očekuje se njegovo izručenje!

Autor:

Hronika

28.04.2024

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirković se trenutno nalazi u pritvoru u gradu Taguig, dok se priprema rešenje za njegovu deportaciju.

UHAPŠEN SRBIN NA FILIPINIMA! Osumnjičen zbog droge, očekuje se njegovo izručenje!

Foto: Printscreen

Šezdesetogodišnji Srbin Predrag Mirković uhapšen je pre tri dana dok je boravio u jednom baru u provinciji Pampangi na Filipinima. Američki mediji su preneli da su ga američki federalci tražili zbog optužbi za posedovanje i distribuciju droge.

Nalog za hapšenje i deportaciju

Američka policija je izdala nalog za hapšenje Predraga Mirkovića zbog optužbi za posedovanje i distribuciju nedozvoljenih supstanci, a jedan građanin je kontaktirao američku policiju tvrdeći da je Mirković umešan u ilegalnu trgovinu drogom u Anđeles Sitiju. Nalog za hapšenje srpskog begunca izdao je i regionalni sud u Kalambi, zbog kršenja Zakona o suzbijanju nasilja nad ženama.


Mirković se trenutno nalazi u pritvoru u gradu Taguig, dok se priprema rešenje za njegovu deportaciju.


Pored optužbi za posedovanje i distribuciju droge, Mirković je takođe prijavljen američkoj policiji zbog kršenja Zakona o suzbijanju nasilja nad ženama, što je dovelo do toga da bude proglašen "nepoželjnim" u Sjedinjenim Američkim Državama.

Deportacija iz Filipina

Nakon hapšenja, Mirković se sada nalazi u pritvoru u gradu Taguig na Filipinima, dok se vlasti pripremaju za njegovu deportaciju. Nalog za hapšenje srpskog državljanina izdao je i regionalni sud u Kalambi, a američka policija je aktivno radila na realizaciji ove akcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading