OVO SE ČEKALO! Fudbalski 172. večiti derbi u subotu od 17 časova!

Autor: M. M.

Sport

16.02.2024

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda i Partizan na Marakani odlučuju o tituli.

OVO SE ČEKALO! Fudbalski 172. večiti derbi u subotu od 17 časova!

Foto: Starsport

Večiti derbi

Nakon što je direktor Superlige, Aleksandar Pivić, odredio termin, saznali smo da će 172. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana biti odigran u subotu, 9. marta na stadionu "Marakana" s početkom u 17 časova. Ova odluka unosi dodatno uzbuđenje među navijače oba kluba, a atmosfera pred meč već počinje da se zahuktava.

Poslednji večiti derbi odigran u jesenjem delu prvenstva, a viđeo je trijumf Partizana rezultatom 2:1. Samim tim crno-beli su osvojili prvo mesto na kraju prvog dela šampionata.

Međutim, predstojeći raspored utakmica donosi određene izazove za obe ekipe. Opšta procena je da Partizan ima lakši raspored, sa utakmicama protiv ekipa iz donjeg dela tabele kao što su IMT, Železničar i Radnik, dok Crvena zvezda mora da se suoči sa rivalima iz vrha tabele poput Novog Pazara i TSC-a u gostima, kao i sa Čukaričkim kod kuće.


Naredni večiti derbi nosiće veliku težinu, jer će ekipa koja izađe kao pobednik biti u povlašćenom položaju za osvajanje prvog mesta posle 30. kola. Ovo donosi i domaćinstvo u poslednjem, trećem prvenstvenom derbiju, što dodatno pojačava značaj predstojećeg okršaja. Navijači već s nestrpljenjem iščekuju ovaj susret koji će imati veliki uticaj na dalji tok prvenstva.

Partizan ima bod više u odnosu na Crvenu zvezdu na tabeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading