GLAZER PROGOVORIO SRPSKI: Delije, vaša PODRŠKA je naša SNAGA, DOĐITE!

Autor:

Sport

06.02.2024

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas nastavak Superlige Srbije.

GLAZER PROGOVORIO SRPSKI: Delije, vaša PODRŠKA je naša SNAGA, DOĐITE!

Foto: Starsport

Ekspedicija fudbalskog kluba Crvena zvezda se vratila sa priprema na Kipru i to mnogo jača nego kada je krenula put njih. Vratio se Vladan Milojević, a sa njim i glavna snaga Zvezde.

Iako su crveno-bele napustili Mijatović i Nedeljković (tačnije, on će za šest meseci), novi/stari šef stručnog štaba je vrlo vredno radio na pripremama sa mladim nadama, ne bi li ih što ranije igrački potpuno afirmisao u cilju što bržeg nadoknađivanja odlaska pomenute dvojice.

Sve ovo neće biti dovoljno ukoliko Zvezda ne bude imala adekvatnu podršku protiv Voždovca na otvaranju prolećnog dela sezone Superlige Srbije na Marakani, u subotu, 10. februara u 16.30 časova.

 

 

Tom prilikom, crveno-beli su spremili jedan video u kome pozivaju navijače da dođu na stadion i pruže im podršku. Glazer je čak propričao srpski u svrhe poziva, novo pojačanje Uroš Sremčević se takođe našao na snimku, a tu je i kapiten Aleksandar Dragović.

Takođe, navijače je pozvao i Gelor Kanga.

Jedva čekam da se vratimo utakmicama na Marakani, jer je to stadion koji me uvek posebno inspiriše i koji je moja fudbalska kuća. Naravno, veliki udeo u tome imaju navijači koje jedva čekam da vidim u subotu. Pauza je potrajala, i zaista smo se uželeli takmičarskog fudbala. Želim da osvojimo titulu i smatram da imamo kvalitet za to. Bila bi mi to peta titula u dresu Zvezde, i ogromna lična satisfakcija, jer zaista volim ovaj klub. Prvi naredni protivnik je Voždovac koji je mlada ekipa, ali na našem stadionu smo mi favoriti. Odbrojavam dane do subote. Znam i da je ulaz besplatan, tako da verujem da će tribine biti ispunjene - rekao je Kanga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading