ZVEZDA ULAŽE NOVAC U STVARANJE TALENATA: Milojević ima CELU POSTAVU mladih igrača na raspolaganju!

Autor:

Sport

04.02.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su zaradili preko 20 miliona u ovom prelaznom roku.

ZVEZDA ULAŽE NOVAC U STVARANJE TALENATA: Milojević ima CELU POSTAVU mladih igrača na raspolaganju!

Foto: FK Crvena zvezda

Ekspedicija fudbalskog kluba Crvena zvezda se vratila sa priprema na Kipru i to mnogo jača nego kada je krenula put njih. Vratio se Vladan Milojević, a sa njim i glavna snaga Zvezde.

Iako su crveno-bele napustili Mijatović i Nedeljković (tačnije, on će za šest meseci), novi/stari šef stručnog štaba je vrlo vredno radio na pripremama sa mladim nadama, ne bi li ih što ranije igrački potpuno afirmisao u cilju što bržeg nadoknađivanja odlaska pomenute dvojice.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Viktor Radojević

Tako je, na primer, Viktor Radojević pružio nekoliko izvanrednih partija na Kipru, te potencijalno može predstavljati vrlo dobru zamenu za Nedeljkovića na poziciji beka.

Takođe, Milojević se može pohvaliti i činjenicom da samo od mladih igrača može sastaviti jednu vrlo kvalitetnu ekipu, koja bi otprilike izgledala ovako:


Draškić
Mimović, Vukičević, Milosavljević, Radojević
Šljivić, Maksimović, Knežević
J. Mituljikić, Sremčević, Lučić


Klupa: Stamenić, N. Mituljikić, Điga, Kahvić.

Ovo je praktično jedan ceo tim igrača od 20 godina, a da je ovo način na koji žele da funkcionišu, crveno-beli su dodatno pokazali dovođenjem mladog Sremčevića iz lučanske Mladosti.


Kada su u pitanju transferi, u kasu u Ljutice Bogdana je, prodajom igrača u zimskom prelaznom roku, pristiglo više od 20 miliona evra, a da je pritom sačuvan kostur i kvalitet ekipe. Nema sumnje da Zvezda ima snagu, a na Milojeviću je da "posloži kockice" kako bi igrači što bolje sarađivali i pretekli večitog rivala na tabeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading