IDE LI TO BARAK BAHAR U RAT? Bivši trener Crvene zvezde sa Izraelcima NAORUŽANIM DO ZUBA! (FOTO)

Autor:

Sport

04.02.2024

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A pričao je u Beogradu da ga rat ne dotiče.

IDE LI TO BARAK BAHAR U RAT? Bivši trener Crvene zvezde sa Izraelcima NAORUŽANIM DO ZUBA! (FOTO)

Foto: Starsport

Izraelski trener Barak Bahar od odlaska iz Crvene zvezde sve se češće povezuje sa ratom koji se odvija na Bliskom istoku. Ubeđivao je javnost dok je bio trener crveno-belih da ga to ne ometa u rađenju svog posla, te da je fokusiran isključivo na Beograd i na tim. Ipak, sada se čini da nije bio baš potpuno iskren. Još uvek nije poznato 100% je li tužio Crvenu zvezdu, ali ono što jeste je da je na Instagramu objavio fotografiju sa izraelskim vojnicima naoružanim do zuba.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/barakbachar

Baharov Instagram "stori"

Da li će Bahar možda u rat i šta je sa njegovim poslom u Makabiju, videćemo. Jedno je sigurno - neće odustati od svoje države, kao i svi Izraelci.

Podsetimo, Bahar je u Zvezdu stigao početkom juna, sa tim što je njegov dolazak dogovoren nekoliko meseci ranije, međutim, od velikih očekivanja se ništa nije obistinilo. Nakon eliminacije iz Lige šampiona, kao i tri poraza u superligaškom takmičenju rastanak je bio neminovan.

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da 2023. godinu završe na čelu tabele Superlige Srbije, pošto su u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata poraženi od Partizana.

To je bila samo kap koja je prelila čašu posle nezadovoljavajuće polusezone, pa je Baraku Baharu uručen otkaz.

Na njegovo mesto došao je Vladan Milojević koji će pokušati da odbrani titulu šampiona Srbije, kao i trofej u Kupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading