IGRAČ ZVEZDE ŽESTOKO UDARIO PO BAHARU: Nije shvatio VELIČINU Crvene zvezde!

Autor:

Sport

06.01.2024

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje se ne spušta prašina oko Izraelčevog perioda na Marakani.

IGRAČ ZVEZDE ŽESTOKO UDARIO PO BAHARU: Nije shvatio VELIČINU Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol protiv Čukaričkog

Neuspeh u prvom delu sezone nije nešto na šta je zvezdaška javnost navikla zadnjih par godina. Ceh za Ligu šampiona i Superligu Srbije platio je šef stručnog štaba Barak Bahar, koji se rastao sa Zvezdom, a na njegovo mesto je doveden Vladan Milojević.

Ipak, ne prestaje da se priča o periodu koji je Izraelac proveo na Marakani. Mnogi komentarišu njegove sumnjive odluke, a sada se oglasio jedan od igrača koji je imao priliku da radi sa njim. 

Milan Rodić, bek Crvene zvezde, dao je svoj uvid u pitanje zašto Baharove metode nisu prošle u Ljutice Bogdana. 

- Još mi je sve ovo sveže, da bih mogao da sagledam lepo i analiziram. Ne mogu da kažem ništa lično ružno za Bahara. Ipak, čini mi se da se nije snašao. Kao da nije bio svestan veličine Zvezde. Rekao bih i da je potcenio našu ligu. Mislio je da je slabija. Nije ovde lako igrati, još kad počne loše vreme, pa po ovim terenima - rekao je Rodić. 

Foto: Starsport

Barak Bahar

Nije sve vreme kritikovao bivšeg šefa struke, te je i demantovao neke od mistifikacija Barakovih načina treniranja. 

- Čuo sam priče kako Bahar ne gleda treninge i kako je u kancelariji i moram da kažem da to nije tačno. Na svakom treningu je bio prisutan i gledao je sve. E sad, većinu posla su odrađivali pomoćnici. Ali to je njegov sistem rada, takav je. Nije nešto mnogo pričao sa igračima, opet to je njegov metod, verovatno misli da tako treba - izjavio je prekaljeni defanzivac. 

Potom se dotakao svog odnosa sa nekadašnjim trenerom. 

- Kad je on tek došao, mi smo bili na Zlatiboru. Tada je obavljao razgovore sa svim igračima. Nakon toga sa mnom recimo više nije imao neki opširniji razgovor. Možda je smatrao da sam dugo tu, da znam Zvezdu i da nema potrebe da mi nešto sugeriše. Takav je karakter, nije nešto pokazivao emocije. Sve je to od čoveka do čoveka i ovaj njegov pristup je negde davao rezultate. Kod nas nije - rekao je Rodić i dodao:

- Nismo ni imali nekih većih problema, ali falio nam je taj čuveni timski duh. Ja sam ovde sezonama i prošao sam razne faze. Nije za poređenje ovo sad i ono što smo imali 2017. godine. Ali to je najteže, znate, držati tu konstantnost kad ste na visokom nivou u bilo čemu. Lakše je kad niko ništa od vas ne očekuje - dovršio je Rodić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading