IZRAELCI BRUJE NA SVA ZVONA: Zvezdin GLAZER menja SRBINA u Španiji!

Autor:

Sport

24.01.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve više se priča o odlasku.

IZRAELCI BRUJE NA SVA ZVONA: Zvezdin GLAZER menja SRBINA u Španiji!

Foto: FK Crvena zvezda

Omri Glazer

Izraelski golman Omri Glazer stigao je prošlog leta na Marakanu i ispostavio se kao možda i najveće pojačanje Crvene zvezde prethodne jeseni.

Njegove odlične partije, pre svega u Ligi šampiona, nisu prošle neopaženo, pa postoji šansa da posle samo šest meseci napusti Ljutice Bogdana i preseli se u Španiju.

Tamošnji "As" je pisao da se za golmana Crvene zvezde vodi seviljski derbi, pošto ga u svojim redovima žele Sevilja i Betis.

Ipak, izraelski portal "One" tvrdi da je Sevilja istrajnija u svojim namerama.

- Novi korak u interesu Sevilje za Omrija Glazera - Uprava kluba je već nekoliko puta putovala u Beograd da gleda perspektivnog Izraelca, Andalužani veruju da je on čovek koji će stati na kraj njihovim problemima u golu - stoji u objavi izraelskog portala.

Mrežu Sevilje ove sezone čuva Marko Dmitrović, pa bi tako Glazer "ukrao" mesto još jednom srpskom čuvaru mreže, nakon Milana Borjana.

Izraelac je ove sezone za Crvenu zvezdu branio na 26 utakmica, primio je 31 gol, a na devet mečeva je uspeo da u potpunosti sačuva mrežu.

Zvezdin problem oko prodaje Glazera mogao bi da predstavlja nedavni odlazak Nikole Vasiljevića iz kluba, pa bi Vladan Milojević na raspolaganju imao samo iskusnog Zorana Popovića.

Naravno, u slučaju odlaska Izraelca postoji opcija i da Zvezda sa pozajmice iz Slovana iz Bratislave vrati dugogodišnjeg kapitena i miljenika navijača Milana Borjana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading