ŠOK ZA ZVEZDAŠE: Šampion Srbije ostaje bez jednog od najboljih?!

Autor: P. Z.

Sport

21.01.2024

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španci pišu da je vreme za selidbu na Pirineje.

ŠOK ZA ZVEZDAŠE: Šampion Srbije ostaje bez jednog od najboljih?!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Izraelski golman Omri Glazer stigao je prošlog leta na Marakanu i ispostavio se kao možda i najveće pojačanje Crvene zvezde prethodne jeseni.

Njegove odlične partije, pre svega u Ligi šampiona, nisu prošle neopaženo, pa postoji šansa da posle samo šest meseci napusti Ljutice Bogdana i preseli se u Španiju.

Kako piše tamošnji "As", za golmana Crvene zvezde vodi se seviljski derbi, pošto ga u svojim redovima žele Sevilja i Betis.

Republika

Foto: Starsport

Omri Glazer

Pomenuti list navodi da su predstavnici Sevilje u nekoliko navrata već dolazili u Beograd kako bi uživo na delu videli izraelskog čuvara mreže i da su zadovoljni time što im je prikazao. Mrežu Sevilje ove sezone čuva Marko Dmitrović, koji je iskoristio odlazak Jasina Bonoa u Saudijsku Arabiju i povredu iskusnog Norvežanina Orjana Nilanda.

Sa druge strane, ništa manje Glazera ne želi ni Betis, koji Izraelca vidi kao idealnu zamenu za Klaudija Brava koji na kraju sezone završava karijeru i seli se u stručni štab.

Glazer je ove sezone za Crvenu zvezdu branio na 26 utakmica, primio je 31 gol, a na devet mečeva je uspeo da u potpunosti sačuva mrežu.

Zvezdin problem oko prodaje Glazera mogao bi da predstavlja nedavni odlazak Nikole Vasiljevića iz kluba, pa bo Vladan Milojević na raspolaganju imao samo iskusnog Zorana Popovića i nedavno iz OFK Beograda pristiglog Balšu Popovića.

Naravno, u slučaju odlaska Izraelca postoji opcija i da Zvezda sa pozajmice iz Slovana iz Bratislave vrati dugogodišnjeg kapitena i miljenika navijača Milana Borjana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading