SAGA JE ZAVRŠENA! Zvezda ODGOVORILA na PONUDU Olimpijakosa za Dragovića!

Autor:

Sport

21.01.2024

00:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato da li će kapiten napustiti Marakanu.

SAGA JE ZAVRŠENA! Zvezda ODGOVORILA na PONUDU Olimpijakosa za Dragovića!

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

Više od godinu dana traju spekulacije da li če kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović napustiti srpskog šampiona. Prošle zime u trci za njegov potpis bili su italijanski Sampdorija i Leće, a ove mađarski Ferencvaroš, turski Bešiktaš i grčki Olimpijakos iz Pireja.

Klub iz Istanbula je bio najkonkretniji, izašavši sa ponudom Zvezdi od 700 hiljada evra za obeštećenje i igraču platu od 1,2 miliona evropskih novčanica za jednogodišnji ugovor. Ipak, poslednji u red stali su crveno-beli iz Pireja.

Tokom dana grčka "Gazeta" je izašla sa tvrdnjama da su u Oliju ozbiljno "zagrizli" za popularnog Draga:

 

 

Međutim, na Marakani su “bratskom klubu” poslali izričit odgovor, a on glasi: Aleksandar Dragović nije na prodaju!

Kapiten će ostati u Ljutice Bogdana do kraja ugovora 30. juna, jer Crvena zvezda u borbi za titulu nema taj "luksuz" da ostane bez glavnog čoveka u odbrani. Tako će Aleksandar Dragović sa kapitenskom trakom pokušati da crveno-belima donese sedmu uzastopnu titulu u domaćem prvenstvu.

Povremeni austrijski reprezentativac može već sada kao budući slobodan agent da bez obeštećenja potpiše predugovor sa bilo kojom ekipom u Evropi, ali na Marakani ostaje do 30. juna. Čelnici crveno-belih će učiniti sve kako bi pokušali da ubede kapitena da ostane bar još godinu dana na najvećem srpskom stadionu.

Dakle, sve je u rukama Aleksandra Dragovića, iako izgleda da će u junu dve strane sigurno naći kompromisi i da će uslediti rastanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bojan

22.01.2024 22:11

Neće ga prodati već će na leto otići bez dinara nadoknade. Očito Zvezdi ne treba novac.