JOŠ JEDAN FUDBALER NAPUŠTA ZVEZDU! Menja klub, ali ne i LIGU!

Autor:

Sport

20.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je izvesniji odlazak s Marakane.

JOŠ JEDAN FUDBALER NAPUŠTA ZVEZDU! Menja klub, ali ne i LIGU!

Foto: Starsport

Loši rezultati Radničkog u jesenjoj sezoni Superlige Srbije naterali su upravu Nišlija da dobro "zasuče rukave" i napravi krupne korake u prelaznom roku.

Dres kluba sa "Čaira" prethodnih dana zadužilo je nekoliko zanimljivih pojačanja, a jedno od najvećih mogao bi da bude vezista Crvene zvezde, Edmund Ado (23).

Odavno Ganjanin nije u planovima srpskog šampiona, kod bivšeg trenera Baraka Bahara nije odigrao ni minut za crveno-bele!

Na Marakanu je stigao zahvaljujući dobrim partijama u dresu subotičkog Spartaka, pa je Nišlije nadaju da bi ta izdanja vezista iz Gane mogao da reprizira i u dresu Radničkog. 

Foto: Starsport

Edmund Ado

Podsetimo, Zvezda je ove zime u tabor ekipe sa "Čaira" već prodala iskusnog golmana Nikola Vasiljević, koji je dobio dvogodišnji ugovor, a "Real sa Nišave" su ove zime pojačali i napadač Žiline Boris Krstić, centarfor Vojvodine Stefan Vukić, kamerunski bek Kolins Faj, ofanzivni vezista Andrija Luković, odnosno, nekadašnji bek srpskog šampiona Marko Petković.

Inače, Edmund Ado je svoje najbolje partije pružao u prvaku Moldavije, Šerifu iz Tiraspolja, sa kojim je igrao i u Ligi šampiona, a prethodno je nastupao i za slovačku Senicu.

Crvena zvezda je danas u drugoj proveri savladala mađarski Zalaegeršeg s 1:0 (1:0), upisavši drugu pobedu na kiparskim pripremama, pošto je na premijeri bila bolja od lokalnog drugoligaša Akrotisa 2:1 (0:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading