PUKLA "BOMBA" U REGIONU! Bivši reprezentativac Srbije POTPISAO za ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

20.01.2024

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji napadač Crvene zvezde karijeru nastavlja u crnogorskoj prestonici.

PUKLA "BOMBA" U REGIONU! Bivši reprezentativac Srbije POTPISAO za ŠAMPIONA!

Foto: Starsport

Posle pet godina provedenih u Rusiji, iskusni napadač Đorđe Despotović vratio se na Balkan i potpisao ugovor sa podgoričkom Budućnosti.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i svojevremeni špic Crvene zvezde je tokom igranja u ruskoj Premijer ligi branio boje Orenburga, Rubina iz Kazanja i Arsenala iz Tule.

Despotović će biti veliko pojačanja u borbi za trofeje, barem sudeći po reputaciji koju je steka u prethodnih deset godina.

Odlični napadač je iz Spartaka iz Subotice otišao put Lokerena, ali se vratio u Crvenu zvezdu, gde je igrao odlično, pa je usledila selidba u Kazahstan gde je sa velikim uspehom nosio dresove Kairata, Astane, Tobola, a onda je sledio odlazak u Rusiju.

Foto: Starsport

Đorđe Despotović

Najpre je igrao za Orenburg, potom prešao u Rubin i na kraju u tulski Arsenal, kojem je ostao veran i u Drugoj ligi, ali se sa klubom rastao još letos, jer nisu uspeli da se dogovore oko produžetka saradnje.

Do danas je bio bez angažmana, a sada će posle epizode na Marakani, zaigrati u ekipi iz nekadašnje Zajednice SCG.

Iako je prvobitno želeo da ostane u Rusiji, nije pronašao angažman. Posle šestomesečne pauze, opredelio se za povratak na ove prostore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading