MILOJEVIĆ JE DUGO POKUŠAVAO DA GA DOVEDE NA MARAKANU! Zvezdina želja IDE kod Srbina!

Autor:

Sport

20.01.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neostvarena želja crveno-belih karijeru nastavlja u Japanu.

MILOJEVIĆ JE DUGO POKUŠAVAO DA GA DOVEDE NA MARAKANU! Zvezdina želja IDE kod Srbina!

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Iskusni vezista Aleksandar Čavrić je posle sedam godina napustio redove Slovana iz Bratislave. Nekadašnji prvotimac OFK Beograda i Banata karijeru će nastaviti u dalekom Japanu.

Krilni fudbaler će uskoro zvanično postaje fudbaler Kašime Antlers, pošto je japanski klub spreman da izdvoji 2.000.000 evra za njegove usluge. 

Tokom boravka u Slovanu, Srbin je postigao 45 golova, osvojio pet domaćih titula i četiri kupa. Kako navijača, tako je bio i ljubimac uprave koja je u nekoliko navrata odbijala da ga proda Crvenoj zvezdi.

Foto: Starsport

Aleksandar Čavrić

To je posebno bilo teško u periodu kada je Vladan Milojević u prvom mandatu vodio srpskog šampiona, jer je klub iz Ljutice Bogdana silno želeo da angažuje Čavrića.

Aleksandar će na Dalekom istoku imati priliku da radi pod patronatom doskorašnjeg trenera Vojvodine Ranka Popovića, koji je ove zime preuzeo Kašimu. 

Nedavno je Aleksandar Čavrić ušao u proceduru za dobijanje slovačkog pasoša, tako da čak nije nemoguće da dobije poziv selektora te zemlje za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, međutim, posle ovog transfera šanse da ga dobije svedene su na minimum.

Crvena zvezda je, podsetimo, u današnjoj proveri na kiparskim pripremama upisala i drugu pobedu. Savladan je mađarski prvoligaš Zalaegeršeg rezultatom 1:0 (1:0), dok su u prvom testu bili bolji od tamošnjeg drugoligaša Akritasa posle preokreta 3:2 (1:2).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading