JEZIVO! RIBAR BACIO UDICU I IZVUKAO LJUDSKU POTKOLENICU! Policija nedelju dana već vadi delove TELA!

Autor:

Svet

20.01.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas u kanalu Marčfeld: Ribar izvukao delove tela muškarca

JEZIVO! RIBAR BACIO UDICU I IZVUKAO LJUDSKU POTKOLENICU!  Policija nedelju dana već vadi delove TELA!

Foto: Profimedia

Austrijska policija


U kanalu Marčfeld kod Beča, nedaleko od stambenih naselja, protekle nedelje otkriveni su jezivi tragovi zločina. Naime, 13. januara ove godine, ribar koji je nameravao da uživa u svom hobiju, umesto očekivane ribe, izvukao je delove ljudskog tela. Prvo je na udici pronašao ljudsku potkolenicu, da bi kasnije policija pronašla još delova tela, uključujući dve noge i glavu.

Policija sumnja na ubistvo i traga za identitetom žrtve

Prema saopštenju policije, sve ukazuje na to da je reč o ubistvu, a obdukcija je pokazala da je muškarac najverovatnije ubijen udarcem tupim predmetom. Delovi tela su dugo bili u vodi, što dodatno otežava proces identifikacije. Trenutno, policija intenzivno radi na utvrđivanju tačnog identiteta žrtve, čime će se pokušati rasvetliti ovaj užasan zločin.

Zločin skriven između poslovnih prostora

Mesto zločina, smešteno između skladišta, auto salona i poslovnih prostora, predstavlja mračnu i skrivenu lokaciju, udaljenu od stambenih naselja. Ovo područje je, prema informacijama austrijskih medija, poznato po uličnoj prostituciji, što dodatno budi sumnje i spekulacije o mogućim motivima ovog zločina.

Uznemiravajući događaj u kanalu Marčfeld ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, a zajednica i dalje strepi od mogućih novih otkrića koja bi mogla rasvetliti ovaj jezivi slučaj.

(Kurir.rs/Fenix magazin)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading