KLJUČNI DOKAZ DA JE DANKA ŽIVA! Novi detalji nestanka devojčice! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

03.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

KLJUČNI DOKAZ DA JE DANKA ŽIVA! Novi detalji nestanka devojčice! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: facebook, printscreen

  • NOVI DETALJI NESTANKA DEVOJČICE I POTRAGE ZA NJOM: KLJUČNI DOKAZ DA JE DANKA ŽIVA

Podudaranje lika deteta snimljenog u Beču i lika nestale Boranke je izuzetno visoko, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf. 
Sve više je dokaza da je devojčica snimljena u Beču nestala Danka Ilić (2) iz Banjskog polja kod Bora. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, kolege iz Austrije su srpskoj policiji dostavile informacije da su uradili antropološko veštačenje snimka preko specijalnog softvera. Podudaranje lika devojčice iz Beča i lika nestale Boranke je izuzetno visoko!


Austrijska policija je analizirala konture lice devojčice sa snimka i nestale Danke. Upoređivan je i način hoda, dužina karlice, ruku i nogu. Poklapanje je u ogromnom procentu, ali uz ogradu sve to treba uzeti s rezervom zbog kvaliteta snimka jer je napravljen po mraku i iz veće razdaljine.
  • NOVI SKANDAL NA SUĐENJU ZA MASAKR U "RIBNIKARU": MILJANA DOŠLA U MINI-SUKNJI, JURNULA DA PRVA UĐE U SUDNICU


U Višem sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje Vladimiru Kecmanoviću, ocu dečaka-monstruma Koste, koji je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara škole. Majka dečaka-ubice Miljana na suđenje je stigla odevena u crno od glave do pete. Ona je, za razliku od ranije, došla među prvima, s tri advokata i u još kraćoj suknji.
Ono što je sve šokiralo juče u sudu je činjenica da je Kecmanovićeva, pre samog prozivanja u sudnicu, maltene "preskočila" sve roditelje žrtava da bi zauzela mesto na optuženičkoj klupi. 
  •  Ekskluzivno iz Beča Dragana Mirković se uključila u potragu za nestalom Dankom

U ekskluzivnom intervjuu za Srpski telegraf koji je dala našoj ekipi koja se nalazi na licu mesta u Beču pevačica Dragana Mirković je otkrila da se lično dala u potragu za nestalom dvogodišnjom Dankom Ilić iz Bora, te se uključila i oko angažovanja privatnog detektiva koji radi na pronalasku nestale devojčice. Naime, Gaga je u jeku privatnih problema oko razvoda još jednom pokazala koliki je humanitarac, te da je trenutno najveću brigu naše države, a to je nestanak devojčice Danke, stavila ispred ličnih briga i problema. Dragana je za naš list istakla da se svi maksimalno trude da pronađu nestalu devojčicu, naglašavajući da je to apsolutni prioritet. 

  • PREDSEDNIK SRBIJE NAJPOPULARNIJI STRANI POLITIČAR U NAJMNOGOLJUDNIJOJ ZEMLJI SVETA: VUČIĆ U KINI BR.1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uskoro će u Beogradu biti domaćin Si Đinpingu, predsedniku Kine, druge ekonomske sile na svetu (nije daleko dan ni kada će izbiti na prvo mesto), koja je predvodnik globalnog ekonomskog rasta, nezaobilazni politički i bezbednosni činilac na planeti. Taj njihov, deveti po redu, zvanični susret, potvrda je, kako ističu, čeličnog prijateljstva dve države.

Ono što je, međutim, široj javnosti kod nas manje poznato jeste to da je Aleksandar Vučić ubedljivo najpopularniji strani državnik u Narodnoj Republici Kini. I to ne bez razloga...

POKLON DODATAK: POTROŠAČKA PATROLA

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 2. april 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading