BEČKA POLICIJA OBJAVILA NOVE SLIKE ŽENA SA SNIMKA! Sumnja se da je devojčica Danka sa njima!

Autor:

Hronika

03.04.2024

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je objavila nove fotografije žena sa snimka zbog sumnje da na snimku sa njima jeste devojčica Danka.

BEČKA POLICIJA OBJAVILA NOVE SLIKE ŽENA SA SNIMKA! Sumnja se da je devojčica Danka sa njima!

Foto: Republika.rs, društvene mreže

Kako je u utorak potvrdila bečka policija, srpskim vlastima se u subotu javio Srbin koji živi u Beču. Oko 20 časova u Beču je na tramvajskoj stanici Šotenring usnimio malo dete u pratnji dve žene. To dete, podsetimo, liči na Danku Ilić. 

Pošto je uočio sličnost između devojčice i dvogodišnjeg deteta nestalog u Srbiji, napravio je snimak. On je ovo stavio na raspolaganje vlastima radi dalje istrage. Srpske vlasti su potom kontaktirale policiju u Austriji, pri čemu je istragu o sumnji na otmicu dece preuzela bečka državna kriminalistička policija, istražna oblast 01/Leib-Leben 02.

Policija je objavila nove fotografije žena sa snimka zbog sumnje da na snimku sa njima jeste devojčica Danka. Bečka policija moli ljude ili svedoke koji poznaju žene i ako znaju gde se nalaze ili gde se nalazi dete da se hitno jave policiji. 

Podsetimo, i veliki austrijski medij objavio vest o malenoj Danki

Nakon što se prošlog vikenda pojavila vest da je mala Danka Ilić (2), koja je nestala u okolini Bora 26. marta, možda snimljena u Beču, austrijski mediji uključili su se u potragu za njom. Sada je vest o njenom nestanku objavio i čuveni Kronen Zeitung.

Austrijski medij piše da je dvogodišnja devojčica iz Srbije nestala prošlog utorka, a da je Srbin koji živi u Beču rekao da je na tramvajskoj stanici u ovom gradu video devojčicu koja podseća na Danku.

Čuveni Krone piše da je devojčica nestala iz bašte vikendice u Banjskom polju u blizini Bora. Dodaju da je na sajtu Interpola objavljena fotografija devojčice sa njenim podacima. Podsećaju da će Danka uskoro napuniti dve godine, da ima smeđu kosu, beleg na levoj nadlaktici i da je visoka oko 85 centimetara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Duša

03.04.2024 16:30

Ustupljene fotografije Austin police Teksas. Da li ja dobro vidim???

Branko

03.04.2024 20:01

Vrlo verovatno da je na slikama Danka Ilic. U suprotnom, valjda bi te dve zene dosle u policiju sa tom devojcicom i demantovalo vest da je to nestala Danka, dete bi govorilo nemacki (koliko-toliko za taj uzrast, otisci prstiju i dnk-analiza bi razvejala sve sumnje. Tih zena nema, kriju se. Pored toga, sumnjivo je da porodica oteze sa prepoznavanjem 3 dana i tako koci istragu austrijske policije. Samo da se Danka pronadje ziva i zdrava, bice vremena za poligrafsko ispitivanje svih povezanih lica.