DA LI SU RUMUNKE DEVOJČICU SA SNIMKA KOJA LIČI NA DANKU VODILE OVDE? Republika otkriva - tramvaj koji su čekale ide pravo do ove CRKVE! (VIDEO)

Autor:

Hronika

03.04.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Republike nalazi se u Beču odakle vas iz minuta u minut obaveštavamo o novim informacijama o nestanku Danke Ilić.

DA LI SU RUMUNKE DEVOJČICU SA SNIMKA KOJA LIČI NA DANKU VODILE OVDE? Republika otkriva - tramvaj koji su čekale ide pravo do ove CRKVE! (VIDEO)

Foto: republika.rs, Facebook, mup

Deveti je dan potrage za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić koja je prošlog utorka nestala u Banjskom polju kod Bora.

Policija nastavlja operativan intenzivan rad. Proveravaju se sve činjenice i sva lica koja mogu da se dovedu u vezu sa nestankom devojčice. Policijske patrole i dalje su u Banjskom polju, a policija i dalje pretražuje teren.

U prethodnih sedam dana, specijalistički timovi MUP-a pretražili su okolinu kuće, kao i divlju deponiju na starom banjskom putu, a pretražuju se i kuće onih ljudi koji tu ne žive. Nakon analize svega što je do sada preduzeto u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić, istraga na teritoriji Srbije je proširena.

Potraga za dvogodišnjkom Dankom Ilić neprestana je i proveravaju se sve činjenice i sva lica koja mogu da se dovedu u vezu sa njenim nestankom. Istraga je proširena i na Austriju, a Interpol je raspisao žutu poternicu. Bečka policija saopštila je da je u toku istraga da li je devojčica, koja je u subotu uveče viđena na tramvajskoj stanici u Beču zaista nestala Danka Ilić iz Bora.

Kako je Republika juče jedina pisala, proveravaju se kamere u celom gradu, a naročito je istraga usmerena na tramvajske linije 71 i 1, jer su se žene sa devojčicom nalazile na ovoj stanici. 

Naši reporteri koji se nalaze u Beču javljaju da upravo ove dve linije vode direktno ka Rumunskoj crkvi. Kako smo saznali, upravo se vikendom Rumuni skupljaju u prostorijama ove crkve, a snimak je zabeleležen u subotu uveče.

Podsećamo, dvogodišnja Danka je nestala 26. marta oko 13.45 časova. U trenutku nestanka nosila je ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pirate dream

03.04.2024 14:41

uh. ako je crkva umešana onda je još sumnjivije. zna se čime se oni bave i koliko vole decu.