"ČULI SU SE VRISAK I PLAČ": Meštanka opisala stravične detalje saobraćajke u kojoj je POGINUO TINEJDŽER (18)

Autor:

Hronika

02.05.2024

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dogodilo preko puta Doma slepih.

"ČULI SU SE VRISAK I PLAČ":  Meštanka opisala stravične detalje saobraćajke u kojoj je POGINUO TINEJDŽER (18)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Nakon stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila u Bavaništu, a u kojoj je život tragično izgubio tinejdžer M.V. (18), za portal Republika, oglasila se meštanka koja stanuje u jednoj od najbližih kuća licu mesta.

Kako je istakla za naš portal, sinoć je čula plač porodice, policiju i Hitnu pomoć koja je pod rotacijom stigla na uviđaj.

- Samo smo čuli odjednom policiju, Hitnu, vrisak i plač. To se dogodilo nešto posle ponoći, nisam spavala pošto mi je dete, unuče tu, te nisam mogla da ga ostavim. Sve se dogodilo preko puta Doma slepih, međutim, ne znam ko je dete, ali da je u okolini mi bi znali - rekla je meštanka za Republiku.

Saobraćajna nesreća se desila sinoć malo posle ponoći na Bavaništanskom putu, kada je M.V. automobilom marke "Pežo" sleteo sa puta u krivini.

Na licu mesta gde je M.V. tragično izgubio život i dalje se vide rasuti delovi automobila, kao i medicinska sredstva poput disaljke, šprica i igle kojima je pokušavano da mu se pomogne.

Takođe, pored ulice, porodica je ostavila cveće i sveće.

Podsećanja radi, mladić je najverovatnije neprilagođenom brzinom ušao u krivinu, a potom sleteo sa puta i uleteo u kanal gde se odbio i nekoliko puta prevrnuo. 

Tinejdžer je, naime, imao probnu vozačku dozvolu, a pretpostavlja se da je možda žurio, jer sa probnom dozvolom ne sme da vozi nakon 23 sata. Mladić je nastradao gotovo na samom pragu svoje kuće, a roditelji su nakon nesreće izašli iz kuće i zatekli sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading