I CNN IZVEŠTAVA O MALOJ DANKI! Reporteri upravo stigli u Banjsko polje!

Autor:

Hronika

03.04.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Republike nalazi se u Boru i danas i izveštava iz minuta u minut o svim novostima u vezi sa nestalom devojčicom.

I CNN IZVEŠTAVA O MALOJ DANKI! Reporteri upravo stigli u Banjsko polje!

Foto: ST/Tamara Pavišić, facebook

Danke Ilić (2) nema već skoro punih 9 dana i za njom se traga na teritoriji nekoliko država. Pre svega se pretrage rade na mestu gde je nestala, a zbog blizine Rumunske granice, proverava se i mogućnost da je dete u ovoj zemlji.

U isto vreme se vrše provere i u Austriji, budući da se za vikend pojavio snimak koji je srpski državljanin zabeležio u Beču, a na kome se vidi devojčica koja podseća na Danku.

Kako Republika saznaje, na lice mesta je upravo došla i ekipa rumunske CNN da izveštava o nestanku i novim tragovima u istrazi nestanka Danke Ilić.

Podsećamo, u okviru potrage, vatrogasci su pretresli deponiju i kanale na Starom banjskom putu, koristeći sve resurse kako bi pronašli tragove koji bi mogli ukazati na to gde se dete nalazi.

Kako javljaju naši reporteri sa lica mesta, danas su ispred dvorišta odakle je dete nestalo dve marice, policijski automobil, a nezvanično saznajemo da će se danas potraga usmeriti na pretraživanje podruma u kući dede male Danke, ali i teren odakle je nestala. Traži se bilo kakav trag.

Inače, građani, nakon ovih vesti, sami dolaze i otvaraju kuće i vikendice, kako bi policija pregledala podrume i tavane.

Dvogodišnja Danka je nestala 26. marta oko 13.45 časova. U trenutku nestanka nosila je ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

Pratite naš portal kako biste prvi saznali kako napreduje istraga koju obavlja policija u Beču.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading