ANA BEKUTA OBJAVILA SLIKU NESTALE DANKE ILIĆ KOJA SLAMA SRCA: Pevačica hitno intervenisala, POLICIJA spremna da reaguje!

Autor:

Zabava

01.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se hitno oglasila povodom nestanka Danke Ilić!

ANA BEKUTA OBJAVILA SLIKU NESTALE DANKE ILIĆ KOJA SLAMA SRCA: Pevačica hitno intervenisala, POLICIJA spremna da reaguje!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Facebook

Brojne poznate ličnosti su se uključile u akciju pronalaženja male Danke Ilić (2), koja je nestala pre sedam dana. Ovim povodom se sada oglasila i pevačica Ana Bekuta, koja je podelila objavu o nestaloj devojčici na svom Instagram profilu, apelujući na sve Srbe u Beču da obrate pažnju i prijave policiji ukoliko primete malu Danku. Nju, inače, na ovoj mreži prati preko 167.000 ljudi.

Pored Bekute, i Sloba Radanović, Maja Berović, Dragana Mirković, Tea Tairović, Svetlana Ceca Ražnatović, Anastasija Ražnatović, Anđela Ignjatović Breskvica i mnogi drugi javno su podržali akciju.

Republika

Foto: facebook

Danka Ilić nestala u Banjskom polju

Podsećanja radi, u javnosti je nedavno osvanuo snimak nastao iz Beča, na kome se nalazi devojčica za koju se sumnja da bi mogla biti mala Danka. Iako još uvek nije zvanično potvrđeno da je devojčica na snimku zaista ona, apeluje se na sve ljude koji se trenutno nalaze u prestonici Austrije da obrate pažnju i pomognu u potrazi.

Inače, Interpol je raspisao žutu potragu za nestalom devojčicom, prikazujući sliku male Danke i pružajući podatke o njenom izgledu koji bi mogli pomoći u identifikaciji. Na slici se ističu njeni karakteristični detalji: ušna resa i mladež tamne boje nepravilnog oblika na levoj nadlaktici.

Ova tužna vest je pokrenula talas solidarnosti širom Srbije, pri čemu su ljudi svih profila i pozadina pružili podršku i angažovali se u naporima da se pronađe nestala devojčica. Svi zajedno čekaju vesti i nadaju se da će mala Danka biti brzo pronađena i sigurno vraćena svojoj porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading