PRIVEDEN ŽERAR DEPARDJE! Dve žene optužile glumca za ZLOSTAVLJANJE!

Autor:

Zabava

29.04.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski glumac priveden je u policiju kako bi bio saslušan u vezi sa optužbama za seksualni napad na dve žene.

PRIVEDEN ŽERAR DEPARDJE! Dve žene optužile glumca za ZLOSTAVLJANJE!

Foto: Uzakov Sergei / TASS / Profimedia

Prema informacijama BFMTV-a, feancuski glumac Žerar Depardje priveden je u jednu policijsku stanici u Parizu gde će biti ispitan zbog navodnog seksualnog uznemiravanja.

Dve žene optužile su glumca za seksualno zlostavljanje. Jedna ga optužuje da ju je neprikladno dodirivao i momo njene volje 2014. na setu "Mađioničara i Sijaca", a druga 2021. na setu "Zelenih kapaka“ Žana Bekera.

U odbranu Depardjea stali su mnogi istaknuti pripadnici kulturnog života u Francuskoj, ali i sam predsednik Emanuel Makron.

Depardje je već pod istragom zbog optužbe za silovanje podnesene 2020. godine, a u septembru 2023.godine je protiv nekad vodećeg francuskog filmskog glumca podnesena nova optužba za seksualno zlostavljanje koja se odnosi na događaje iz 2007. Glumica Šarlot Arno tvrdi da ju je Depardje krajem avgusta 2018. on dvaput silovao u svom pariskom domu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Nekoliko žena optužilo je nagrađivanog glumca, koji je igrao u više od 200 filmova, za seksualno nasilje, a Depardje je odbacio sve navode.

Snimci Depardjea tokom njegovog putovanja u Severnu Koreju 2018. godine emitovani su u jednoj popularnoj TV emisiji, a na njima se vidi kako glumac, tokom susreta sa ženama daje neprikladne komentare i pravi gestove i zvuke koji oponašaju seksualni čin.

Depardje je svojevremeno negirao sve optužbe u otvorenom pismu objavljenom u francuskom listu Figaro:

- Nikada u životu nisam zlostavljao ženu. Ostale su mi samo vlastite reči da se borim protiv suda medija koji su pokrenuli linč protiv mene - napisao je, između ostalog.

Depardje je tada dodao da ga cela ova situacija veoma pogađa.

- Ne mogu više da dozvolim da se ovakve stvari pišu i govore o meni. Mislio sam da me nije briga, ali zapravo nije tako, pogađa me. Povrediti ženu bilo bi kao da udaram sopstvenu majku u stomak - napisao je tada glumac.

Napisao je i da je žena koja ga je optužila za silovanje ušla u njegovu sobu „svojevoljno".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Peki

29.04.2024 10:16

Nije optuzen za slostavljanje vec za "pipkanje"....