JEDNA BOKA NAS GLEDA S DRUGOG MESTA: Potresno! Poslednji OPROŠTAJ od Bojane Janković uživo na Pinku!

Autor:

Zabava

29.04.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka se još jednom oprostila od svoje drage prijateljice, čiju smrt ne može da preboli!

JEDNA BOKA NAS GLEDA S DRUGOG MESTA: Potresno! Poslednji OPROŠTAJ od Bojane Janković uživo na Pinku!

Foto: instagram.com

Voditeljka Dušica Jakovljević juče je gostovala u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je govorila o svom povratku na televiziju Pink. Između ostalog, dotakla se i smrti svoje prijateljice i koleginice Bojane Janković. Kako je istakla, njoj duguje da nikada ne odustane.

Republika

Foto: RTV Pink

Dušica Jakovljević ponovo na Pinku

- Lesi se vraća kući! Protekli meseci nisu bili laki u smislu svega što se pisalo i pričalo. Trudimo se i borimo i imamo pravo na neke padove. Malo sam smršala što je dobro. Svima je bio šok moj odlazak s Pinka, bilo je preko noći. Mogu da kažem da nije trebalo da nastupim tako prema nekim ljudima s kojima sam delila koru hleba 10 godina. Kad je prava ljubav, pusti ga da ode, a ako je prava ljubav vratiće se. To je tako na svim poljima. Mislim da je mene više nekad Bog voleo nego što sam ja volela sebe. Milica i Željko i čitav tim su pokazali šta znači oprost, da svi imamo pravo na greške i na pokajanje i da treba... Ja sam uvek ostala Dušica s Pinka i sve i da sam htela da pobegnem od toga nisam mogla. Nekad ti se sve skupi posle toliko godina rada na televiziji. Da se nije desilo to razilaženje ne boh shvatila šta je TV Pink i kolika smo porodica. Neke stvari nisu slučajne u mom životu. Od pre nekoliko dana jednoj osobi dugujem da nikad ne odustanem. Jedna Boka nas gleda s drugog mesta. Mislim da je važno da je spomenem danas, Ivana je danas za nju trčala maraton, dala sam u svojoj duši obećanje i njoj da nikad neću odustati - rekla je Dušica.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Bojana Janković

Popularna voditeljka Bojana Janković preminula je 19. aprila 2024. u Beogradu, u 46. godini. Voditeljka kultne emisije "City" pronađena je u stanu, a javnost je šokirala vest o njenoj iznenadnoj smrti. Sahrana je održana u petak, 26. aprila 2024. godine na Novom groblju u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading