Druženje sa Huanom Pablom Eskobarom u knjižari Delfi SKC 7. maja

Autor:

Zabava

29.04.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za one koji su kupili ulaznicu za događaj, Laguna pruža dodatnu pogodnost od 20% popusta na knjigu „Moj otac Pablo Eskobar", autora Huana Pabla Eskobara.

Druženje sa Huanom Pablom Eskobarom u knjižari Delfi SKC 7. maja

Foto: Laguna

Huan Pablo Eskobar, autor knjige „Moj otac Pablo Eskobar", poznat i pod imenom Sebastijan Marokin, predavač, pisac, arhitekta, dizajner i sin ozloglašenog Pabla Eskobara, u četvrtak 9. maja u MTS dvorani održaće prvi put uživo predavanje u Beogradu.

U susret predavanju, Huan Pablo će u utorak 7. maja od 17 sati biti gost Lagune i posetiće knjižaru Delfi SKC kako bi se družio sa čitaocima i potpisivao knjigu.

Da li su najvećeg svetskog kriminalca u novijoj istoriji ubili pripadnici kolumbijske policije ili američke tajne službe, rivali iz neprijateljskog kokainskog klana ili je ipak postojala još jedna mogućnost? Ova i ostale tajne koje su sačuvane i nakon brojnih igranih, dokumentarnih filmova i serija inspirisanih kokainskim mega-bosom, rasvetljene su tek kad je autor ove knjige, Huan Pablo Eskobar, odlučio da do kraja progovori o svom ocu. Tek sada se obelodanjuje prava istina o učešću nekih članova najbliže rodbine u smrti neumoljivog gangstera i pouzdano govori o tome kakav je on bio privatno, a kakav kao političar.

Biografija „Moj otac Pablo Eskobar" koja činjenice crpi sa samog izvorišta, otkriva čime je Eskobar uticao na mnoge mafijaše iz drugih zemalja, pa i sa Balkana, i kako je stvoren kult njegove ličnosti kod dobrog dela Kolumbijaca koji i dan-danas masovno posećuju njegov grob. Kontroverzni život Pabla Eskobara i teško nasleđe, koje autor Huan Pablo još uvek nosi, skrojili su veoma uzbudljivo štivo koje je za vrlo kratko vreme postalo latinoamerički i planetarni bestseler.

Ograničen kontingent ulaznica za ekskluzivno predavanje Huana Pabla Eskobara 9. maja u MTS dvorani, dostupan je onlajn na tickets.rs sa aktuelnim promotivnim popustima, blagajni MTS dvorane i onlajn, u kategorijama regularne i VIP ulaznice. Ulaznice je moguće nabaviti i na svim prodajnim mestima knjižara Laguna i Delfi i to sa popustom od 20% za sve članove Laguninog kluba čitalaca. Popust važi i za sve nove članove kluba koji mogu iskoristiti priliku i uz svoju novostečenu karticu ostvariti pogodnosti za događaj koji se ne propušta.

Za one koji su kupili ulaznicu za događaj, Laguna pruža dodatnu pogodnost od 20% popusta na knjigu „Moj otac Pablo Eskobar", autora Huana Pabla Eskobara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading