ACO PEJOVIĆ HITNO PREKINUO KONCERT: Nepoznata osoba SKOČILA na binu, pevač ŠOKIRAN odmah reagovao! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.04.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivana scena na koncertu folkera iznenadila sve!

ACO PEJOVIĆ HITNO PREKINUO KONCERT: Nepoznata osoba SKOČILA na binu, pevač ŠOKIRAN odmah reagovao! (VIDEO)

Foto: instagram.com/rtvsantos

Pevač Aco Pejović održao je nedavno koncert u Zrenjaninu, gde je svojoj publici priredio pravi spektakl. Međutim, veče je zapamćeno po jednom nezaboravnom trenutku koji je oduševio sve prisutne. Naime, poznati folker je na trenutak prekinuo koncert kako bi ustupio scenu mladom momku koji je želeo da zaprosi svoju devojku.

Oduševljen ovim gestom, pevač je mikrofon prepustio mladiću koji je zatim pozvao devojku na binu. Nakon što se devojka popela na binu, mladić je kleknuo pred nju i postavio pitanje na koje je ona sa sigurnošću odgovorila "Da". Ova scena nije ostala neprimećena, a Pejović je bio očarano oduševljen, te je poručio publici da im uputi aplauz i čestitke za ovu divnu ljubavnu priču.

Kad su ovakve stvari u pitanju, to je uvek lepo - rekao je Pejović koji nije krio oduševljenje, pa mikrofon dao mladiću koji se obratio publici.

- Hteo sam da pitam da li vi imate nekog kome dugujete sve u životu? I jednu devojku da pozovem na binu - rekao je on.

- Devojčice, dođi molim te - pozvao je i Aco, a potom je, kada se devojka popela na binu, dečko kleknuo pred njom.

- Da li želiš da se udaš za mene? - upitao je pred svima, na šta je ona sigurno rekla: "Da".

Pejović je bio iskreno oduševljen ovom nežnom gestom i nije krio svoje emocije. Obrativši se publici, pohvalio je prisutne zbog divnog trenutka koji su imali priliku da dožive. 

Hajmo aplauz, bre! Vidi, vidi, ruke se tresu, pa nije to svaki dan! Da ste mi živi i zdravi, neka vam je sa srećom, dragi ljudi. Gde god ima ovakvih stvari, znači da je to to. Divni ste! Bravo! Svaka čast - rekao im je pevač, a potom nastavio sa koncertom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading