NADICA ADEMOV PONOVO TRUDNA: Pevačica saopštila RADOSNE vesti na poseban dan! (FOTO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

29.04.2024

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica van sebe od sreće što će po drugi put postati mama!

NADICA ADEMOV PONOVO TRUDNA: Pevačica saopštila RADOSNE vesti na poseban dan! (FOTO)

Foto: Republika

Nadica Ademov

Popularna pevačica Nadica Ademov organizovale je druženje sa predstavnicima sedme sile i to na poseban dan. Naime, danas je njena ćerka Melina napunila šest meseci, ali pevačica ima poseban razlog za slavlje.

Kako nam je saopštila, ona je ponovo u drugom stanju. Ipak, kako je najavila, neće se povući sa scene. Pevačica je u četvrtom mesecu i nije planirala novu trudnoću tako brzo, ali se obradovala kad je saznala da je trudna.

- Ja sam inače ponovo trudna. Umalo da zaboravim da kažem, ova trudnoća je došla iznenada, naravno zahvalna sam bogu na tome, ali isto tako da neću biti odsutna kao što je to bio slučaj u prošloj trudnoći - rekla je Nadica, pa dodala:

- On je bio sa mnom, on je izleteo iz ordinacije i rekao je "nemoguće, nemoguće". Samo nek bude živo i zdravo

Pre ovog događaja, Nadica je podelila Melininu fotografiju, koja je bila okružena srcima, a čestitke su se samo nizale.

Republika

Foto: Instagram.com

Mala Melina proslavila šest meseci

Nadica je pred Novu godinu najavila da će joj ovo biti najsrećnija godina.

- Dragi moji, da se pozdravim i ja sa ovom godinom, definitivno za mene jednom od najlepših i najradosnijih jer sam rodila sebi novi život. Trenutak o kome sam maštala gotovo od kad znam za sebe... Zahvalna sam Bogu na svemu, a najviše na mojoj najvećoj ljubavi, Melini. Želim da se u sledećoj godini posvetim pre svega njoj i naravno vama, mojoj vernoj publici koja je bezuslovno uz mene i u ovim trenucima kada sam više okrenuta porodici. Reći ću vam samo da sam sve vreme mislila o vama i stvarala nešto, što će ugledati svetlost dana u prvoj polovini sledeće godine. Verujte mi da ću se tim projektom duplo odužiti za svo strpljenje i ljubav koju mi pružate svih ovih godina. Vama želim srećnu Novu 2024. i da vam se sve želje vašeg srca ostvare! - napisala je Nadica tada u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading