NAŠA PEVAČICA SE OBRATILA ROĐENOM OCU: Jedva je IZVUKAO ŽIVU glavu "Neka te Bog čuva od svakog ZLA"

Autor:

Zabava

20.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Ademov se obratila ocu!

NAŠA PEVAČICA SE OBRATILA ROĐENOM OCU: Jedva je IZVUKAO ŽIVU glavu "Neka te Bog čuva od svakog ZLA"

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Pevačica Nadica Ademov nedavno je na svom Instagram profilu otkrila poseban dan za svoju porodicu, ističući važnost svojih roditelja u svom životu. Na fotografiji koju je podelila, Nadica je objavila sliku svoje majke i oca, uz emotivnu poruku posvećenu svom ocu koji je na taj dan jedva ostao živ. Ova otvorena i emotivna gesta pevačice još jednom je naglasila koliko je vezana za svoje roditelje, uprkos životnim izazovima i promenama.

Porodična podrška i ljubav imaju poseban značaj u životu Nadice Ademov, koja je podelila sa javnošću svoje iskustvo i odnos sa roditeljima. Njen otac, kome je čestitala "drugi rođendan", dobio je posebnu poruku ljubavi i zahvalnosti od svoje ćerke, koja je istakla važnost zdravlja i čuvala od svakog zla.

- Tata, srećan ti drugi rođendan. Hvala Bogu dragom da si nam na današnji dan ostao živ. Neka te Bog čuva od svakog zla i da ti najviše zdravlja. Žele ti Meli, Daka i ja - poručila je Nadica.

Foto: ST/Dragan Kadić

Nadica Ademov

 


Nadica Ademov nije krila svoju emotivnu prošlost, pa je javnost upoznata sa njenim izazovima i turbulentnim ljubavnim vezama. Pevačica je govorila o svojoj vezi sa starijim muzičarem Daliborom Stanojevićem, čovekom koji ima bogatu emotivnu prošlost i koji je čak proveo vreme iza rešetaka. Ova neobična ljubavna priča privukla je pažnju javnosti, a Nadica je otvoreno govorila o tome kako su je roditelji podržali i prihvatili nakon turbulentnog perioda.

Iako su se pevačicini roditelji prvobitno protivili jednoj njenoj emotivnoj vezi zbog razlike u godinama, Nadica je istakla da je sada u dobrim odnosima sa njima. Nakon turbulentnih perioda i medijskih spekulacija, Nadica je naglasila da je sada sve u najboljem redu i da uživa podršku i ljubav svoje porodice.

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Nadica Ademov

 


Nadica Ademov je svojom otvorenošću o porodičnim temama i ljubavnim izazovima još jednom pokazala da je izuzetno posvećena svojoj porodici, te da je porodična podrška i ljubav neprocenjiva u njenom životu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading