JOVANA JEREMIĆ PRED PUNOM MARAKANOM! Voditeljka se pojavila sa Draganom, pa pred svima razmenjivali SOČNE POLJUPCE!

Autor:

Zabava

20.04.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić ponovo u centru pažnju!

JOVANA JEREMIĆ PRED PUNOM MARAKANOM! Voditeljka se pojavila sa Draganom, pa pred svima razmenjivali SOČNE POLJUPCE!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Instagram.com

Voditeljka Jovana Jeremić, poznatija kao srpska "Merlin Monro", ponovo je privukla veliku pažnju javnosti svojim pojavljivanjem na derbiju sa svojim partnerom, Draganom Stankovićem. Jovana je kao i uvek bila u centru dešavanja, a ovoga puta je svojim izgledom i pojavom privukla poglede mnogobrojnih posetilaca stadiona Crvene zvezde. U vatreno crvenoj haljini koja je isticala njenu figuru, Jovana je zračila elegancijom i šarmom, što je dodatno doprinelo interesovanju za njenim prisustvom na utakmici.

Jovana je uživala u fudbalskoj atmosferi iz VIP lože, prateći meč između dva velika rivala. Uz nju je bio njen partner Dragan Stanković, sa kojim je nerazdvojna uživala u svakom trenutku provedenom na stadionu. Njihova prisna atmosfera nije promakla pažljivim posmatračima, a njihovi strastveni poljupci su dodatno začinili veče.

 


Nije iznenađenje što je Jovana privukla toliko pažnje svojim izgledom, budući da je izgledala poput prave holivudske zvezde. Njen modni izbor je bio besprekoran, a vatreno crvena haljina istakla je njenu lepotu i eleganciju. Fotografije sa derbija jasno su pokazale koliko je Jovana bila u centru pažnje, te kako je svojom pojavom očarala prisutne.

Jovana Jeremić, voditeljka koja uvek zrači šarmom i elegancijom, još jednom je pokazala zašto je jedna od najzapaženijih ličnosti na javnoj sceni. Njen izbor da se pojavi na derbiju sa partnerom Draganom Stankovićem privukao je veliku pažnju javnosti, ostavljajući utisak prave holivudske zvezde.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading