OTKRIVENA TAJNA JOVANE JEREMIĆ: Evo šta je URADILA dok je KRILA VEZU sa Draganom! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.04.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka se prisetila početka romanse!

OTKRIVENA TAJNA JOVANE JEREMIĆ: Evo šta je URADILA dok je KRILA VEZU sa Draganom! (FOTO)

Foto: e-tock

Popularna voditeljka Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa uspešnim biznismenom Draganom Stankovićem. On je odlučio da sagradi vilu van Beograda, koja će nositi ime "Jovana", a voditeljka se na društvenoj mreži Instagram prisetila njihovih početaka. 

Naime, Jovana je objavila njihove fotografije koje su nastale na početku veze, kad su je još krili. 

- Ovako je sve počelo dok je još bilo tajna - napisala je Jovana u opisu jedne fotke.

- Da ti dođem kao što sam pre dolazila kad je najteže - navela je u opisu druge slike.

Inače, ona je nedavno podelila fotografiju sa Draganom i njegovim sinovima,  kojima se javno zahvalila na podršci, koju joj pružaju svakodnevno. Takođe se obratila svom izabraniku Draganu, izjavila mu ljubav, pa pokazala koliko uživaju u zajedničkom životu:

- Da mi je neki rekao da će moja životna priča imati ovakve ljude u svojoj fabuli, ne bih verovala. Moja porodica. Fali još Lea, ali ona je kod bakice Olge. Elem, ne može jedna majka sve da rodi, ali Bog može ljude sa istom dušom da spoji i veže. Kada volite osobu sa kojom ste, onda volite sve što je njegovo i sve što on jeste i predstavlja. Mihajlo i Miloš, moje velike podrške, moja dva iskrena i velika prijateja. Hvala ti, Dragane, na svemu što si uneo u moj život. Lekovito je. Volim te, ljubavi. P. S. Počeli smi da licimo jedno na drugo. Tvoja ljubav, kraljica tvog srca i tvoja lavica J.J.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana sa Draganom i njegovim sinovima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading