JOVANA JEREMIĆ IZDALA UPOZORENJE: Mnogima će ZAKLECATI KOLENA zbog njenih reči! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka se obratila pratiocima putem storija na društvenoj mreži Instagram!

JOVANA JEREMIĆ IZDALA UPOZORENJE: Mnogima će ZAKLECATI KOLENA zbog njenih reči! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Popularna voditeljka Jovana Jeremić, koja se diči time što je Škorpija u horoskopu, danas je na društvenoj mreži Instagram posvetila objavu pripadnicima svog znaka. Kako je istakla, Škorpije su lojalne, ali i tu postoji granica.

- Svako u svom životu treba da ima bar jednu OKTOBARSKU ŠKOPIJU DA GA VOLI kao prijatelja, ljubav, radnika i saradnika, šefa i druga - započela je Jovana, pa nastavila:

- Zapamtite, oktobarska Škorpija je večna u lojalnosti. Sve dok je ne izdaš. Onda nestaje. Zatre joj se trag i glas. Kao da nikad nije postojala - upozorila je Jeremićeva, pa zaključila:

- Snaga njene ličnosti je u stalnom umiranju iznutra i ponovnom rađanju. Ona je i feniks i ramonda. Bez svakog ko je izda može, ali ti koji je izdaju ne mogu - poručila je popularna voditeljka putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jovane Jeremić

Inače, Jeremićeva je nedavno posetila prostoriju u kojoj se nalaze sve nagrade koje je osvojio naš slavni teniser Novak Đoković, koji joj je uzor. Ona je tada otkrila da joj je on promenio život.

- Trofej soba - jedina soba na svetu u kojoj su trofeji koje je osvojio Novak Đoković. Čovek zbog kog sam odlučila da promenim život i uzmem ono što mi pripada. Ništa nije nemoguće kada želiš iz duše i radiš na sebi - napisala je Jovana na Instagram profilu, pa dodala:

- Novakov uspeh je meni bio podsticaj da u svojoj profesiji budem Novak. Uvek sam volela uspešne i moćne u svojim profesijama jer mi, Srbi, moramo prestati da pravdamo lične neuspehe - zaključila je Jeremićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Siniša

23.04.2024 22:33

Glupača nepismena.