JOVANA JEREMIĆ UDARILA NA DRAGANU MIRKOVIĆ: Voditeljka besno PREKINULA jutarnji program zbog HITNOG obraćanja!

Autor:

Zabava

31.03.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos na Pinku, voditeljka se direktno obratila pevačici nakon razvoda!

JOVANA JEREMIĆ UDARILA NA DRAGANU MIRKOVIĆ: Voditeljka besno PREKINULA jutarnji program zbog HITNOG obraćanja!

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/RTV Pink

Nakon 24 godine braka, poznati par Dragana Mirković i Toni Bijelić odlučili su da okončaju svoj brak. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, a pevačica je u saopštenju za javnost istakla da već tri godine žive odvojeno. Ovo razdvajanje je izazvalo različite reakcije, a jedna od njih je i komentar voditeljke jutarnjeg programa televezije Pink, Jovane Jeremić.

Naime, Jeremićeva je u "Novom jutru" prokomentarisala razvod folk zvezde sa suprugom biznismenom, te istakla da je razočarana činjenicom da je pevačica zanemarila svoju karijeru zbog muža, kao i da je tri godine skrivala istinu od javnosti.

Udade se žena, zaboravi na svoju karijeru. Pa, crna Dragana, karijera se nikad ne ostavlja, pa da je multimilioner! Pa, ženo, može da bude Rokfeler, nikada ne bih se odrekla svoje karijere. Najveća zvezda da dozvoli sebi to... Tri godine pravila farsu u javnosti, ako vidiš da te vara i da te ne poštuje, ustaješ i kažeš on je napravio faul, kažeš razvodim se - istakla je Jovana i nastavila da komentariše odnos pevačice i njenog supruga Tonija:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić besna na Draganu Mirković

Dragana mora da smrša, da nađe stilistu i da radi na sebi, opustila se i raspustila se i ovo je rezultat. Ja je volim, šta treba sad, da izigrava žrtvu... On je sam sebi skočio u stomak. Ja sam razvod doktorirala, Ana Sević i ja imamo zrele razvode na javnoj sceni. Ja nisam varala muža, ali kad sam videla da ne ide, rastali smo se. Moraš da budeš iskren i ne zavisiš finansijski od frajera. Sramota je živeti u lažnom braku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Dragan Mirković se razvodi od Tonija Bijelića

Inače, voditeljka je istakla da ju je razvod folk zvezde potresao više nego njen, kada se razvodila od bivšeg supruga, Vojislava Miloševića, s kojim ima ćerkicu Leu.

Mene je pogodilo što se Dragani ovo događa, njen razvod me više pogodio nego moj - zaključila je voditeljka u Jutarnjem programu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading