NOVI NAPAD! Mladić vređao, pretio i nasrtao na aktivistu SNS! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Vesti

05.04.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabrinjavajuće je to što opozicija i Đilasovi i Šolakovi tabloidi svakodnevno pozivaju na nasilno rušenje državnih institucija i na linč predsednika Aleksandra Vučića, i svih nas koji podržavamo njegovu politiku, navedeno je u saopštenju GO SNS Novi Sad.

NOVI NAPAD! Mladić vređao, pretio i nasrtao na aktivistu SNS! (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen

U centru Novog Sada došlo do nezapamćenog incidenta kada je mladić nastrnuo na aktivistu SNS koji je mirno stajao pored stranačkog štanda deleći materijal prolaznicima.

Mladić je sasusuo niz jezivih uvreda i pretnji aktivisti SNS.

Tim povodom se oglasio Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu i njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Danas je u centru Novog Sada jedan mladić uz salvu jezivih uvreda i direktnih pretnji, nasrtao na aktivistu Srpske napredne stranke, koji je mirno stajao pored stranačkog štanda i delio stranački materijal prolaznicima. Jezive pretnje koje je naš aktivista doživeo naočigled prolaznika u sred dana, posledica su kampanje koja se vodi u tajkunskim medijima i na društvenim mrežama, a kojom se poziva na linč svega što ima veze sa Srpskom naprednom strankom. 

- Zabrinjavajuće je to što opozicija i Đilasovi i Šolakovi tabloidi svakodnevno pozivaju na nasilno rušenje državnih institucija i na linč predsednika Aleksandra Vučića, i svih nas koji podržavamo njegovu politiku. 

- Mržnja proizvodi mržnju i nasilje, i to je danas pokazao ovaj nasilnik u centru Novog Sada. Najoštrije osuđujemo nasilje i ovako sramno ponašanje, a posebno one okupljene pod sloganom ,,Srbija protiv nasilja” koji svakim danom pokazuju da su baš oni reprezenti nasilja, i šalju poruke da se pesnicama i psovkama obračunava sa Srpskom naprednom strankom.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading