TAČNO U PODNE: Brnabić najavila da sutra počinje skupljanje potpisa za beogradske izbore

Autor:

Vesti

05.04.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sednici Predsedništva danas je usvojena gradska lista, a GIK će sutra održati sednicu u pola 11.

TAČNO U PODNE: Brnabić najavila da sutra počinje skupljanje potpisa za beogradske izbore

Foto: Tanjug/AP

Danas je održana sednica Predsedništva SNS-a na kojoj je Ana Brnabić saopštila planove za početak sakupljanja potpisa za predaju liste. Prema njenim rečima, sutra od 12 časova SNS sa koalicionim partnerima kreće sa skupljanjem potpisa za ponovljene izbore u Beogradu. Ovim potezom stranka želi da pokaže podršku koju uživa među građanima i da potvrdi svoju viziju razvoja grada.

- Sutra od 12 časova SNS sa koalicionim partnerima kreće sa skupljanjem potpisa za ponovljene izbore u Beogradu - rekla je Brnabić.

Na sednici Predsedništva danas je usvojena gradska lista, a GIK će sutra održati sednicu u pola 11, na kojoj će biti usvojeni svi modeli obrazaca. Ovo je još jedan korak ka pripremama za izbore i pokazatelj ozbiljnosti sa kojom SNS pristupa političkim procesima.

- Sutra u 10 časova ćemo u prostorijama naše stranke potpisivati koalicioni sporazum. Idemo na izbore sa strakama koje smatraju da se Beograd dobro razvijao pod vlašću SNS, da smo pokazali da imamo dobru i jasnu viziju za Beograd i za razvoj grada, a da taj razvoj uključuje sve bolji kvalitet života za sve koji žive u Beogradu - kazala je ona.

Kao deo priprema za izbore, sutra u 10 časova će u prostorijama stranke biti potpisan koalicioni sporazum sa partnerima. Ova akcija predstavlja zajednički korak ka ostvarivanju političkih ciljeva i jasno pokazuje snagu koalicije koja podržava SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (14)

Loading
Мiraš

05.04.2024 17:56

Kao i za decembarske, tako će i sutra SNS u par sati prikupiti potrebne potpise, za izbore u junu. Ponovo će Đilasovci imati priliku da vide koliko naroda podržava SNS, tako da će verovatno i hitna pomoć imati puno posla jer bo će opozicija da završi na infuziji.

Lena

05.04.2024 18:07

Nadamo se da će sve proteći u najboljem redu

Janja

05.04.2024 18:11

Sakupićemo potpise u rekordnom roku,jer narod je uz SNS i predsednika Vučića i to ćemo pokazati i ovaj put

je

05.04.2024 18:24

Nema sumnje da će se potpisi skupiti istom brzinom kao i do sada što je to uvek bilo.