ČEKIĆEM UDARALI I PESNIČILI MUŠKARCA PO GLAVI ZBOG DOBITKA NA KLADIONICI! Drama na Novom Beogradu zbog 750.000!

Autor:

Hronika

05.04.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podignuta optužnica protiv razbojnika sa Novog Beograda.

ČEKIĆEM UDARALI I PESNIČILI MUŠKARCA PO GLAVI ZBOG DOBITKA NA KLADIONICI! Drama na Novom Beogradu zbog 750.000!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Nasilje

Dana 5. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv A.P. (23), M.V. (20), P.B. (17), R.A. (19) i C.J. (22) zbog postojanja opravdane sumnje da su kao sa izvršioci izvršili krivično delo razbojništvo.

Oni su 01. oktobra 2023. godine po prethodnom dogovoru u Novom Beogradu upotrebom sile od oštećenog oduzeli tuđu pokretnu stvar odnosno gotov novac u iznosu od 750.000 RSD, a u nameri da prisvajanjem novca sebi pribave protivpravnu imovinsku korist, tako što su sačekali da oštećeni podigne novac koji je dobio na kladionici te su mu petookrivljeni i prvookrivljeni prišli, više puta ga udarili pesnicom u predelu glave i zahtevali da im preda gotov novac koji je imao kod sebe, pri čemu je prvookrivljeni u rukama držao i čekić i njime oštećenog udarao po leđima, dok su se ostali okrivljeni nalazili u neposrednoj blizini mesta izvršenja i čekali da budu pozvani od strane petookrivljenog i prvookrivljenog kako bi sakrili novac.                                              

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da Treći osnovni sud u Beogradu prema prvookrivljenom i petookrivljenom produži mere zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadžora, te da sve okrivljene, nakon održanog glavnog pretresa izvedenih dokaza oglasi krivima i osudi po zakonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading