A PARTIZANU NIJE VALJAO! Američki as ŽESTOKO nahvalio doskorašnjeg igrača crno-belih!

Autor:

Sport

05.04.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Taj momak zna da igra, pametan je"

A PARTIZANU NIJE VALJAO! Američki as ŽESTOKO nahvalio doskorašnjeg igrača crno-belih!

Foto: Starsport

KK Partizan

Tristan Vukčević, doskorašnji igrač Partizana, iznenadio je sve kada je odlučio da napusti beogradske crno-bele i krene putem Vašingtona gde je dobio priliku da se pridruži ekipi Vizardsa do kraja sezone. Ova odluka izazvala je različite reakcije, ali, barem za sada, čini se da je mladi košarkaš napravio pravi potez.

Jedan od dokaza koji ukazuju na to da se Vukčević odlično snašao u svlačionici Vašingtona jeste podrška koju dobija od saigrača, posebno od iskusnog Kajla Kuzme. Amerikanac je okarakterisao igru mladog košarkaša kao izuzetno pametnu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kuzma u dresu Lejkersa

Taj momak zna da igra, pametan je, samo je potrebno da fizički ojača. Vidi se da je igrao u Evropi, baš je evropski tip igrača. Igra na pravi način, razume kako da širi teren i takmičarski je nastrojen, što mislim da je jako važno. Zna da sebi napravi dobru poziciju i uzme prave šuteve. Veoma sam impresioniran onim što sam video od njega zasad - rekao je ponajbolji igrač Vašingtona.


S obzirom na svoje inače skromne statistike, Vukčević je uspeo da se istakne svojim pristupom igri i doprinosom timu. Iako je odigrao tek sedam utakmica za Vizardse, prosečna statistika od 5,4 poena i 2,7 skokova uz impresivne procente šuta iz igre i sa linije za tri poena ukazuju na njegov potencijal i uticaj u ekipi.

Prelazak iz evropske košarke u NBA ligu uvek predstavlja izazov, ali Tristan Vukčević pokazuje spremnost da se prilagodi zahtevima najjače košarkaške lige na svetu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading