KAMINSKI GA UČIO KAKO DA IGRA ODBRANU! Evo ŠTA je Tristan otkrio novinarima posle nove SJAJNE PARTIJE!

Autor:

Sport

04.04.2024

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Preko bare" sve cveta za našeg reprezentativca.

KAMINSKI GA UČIO KAKO DA IGRA ODBRANU! Evo ŠTA je Tristan otkrio novinarima posle nove SJAJNE PARTIJE!

Foto: Starsport

Košarkaši Vašington Vizardsa poraženi su kao domaćini protiv Los Anđeles Lejkersa rezultatom 120:125. Naravno, ovaj meč privlači našu javnost zbog solidne partije nekadašnjeg krila Partizana, Tristana Vukčevića. 

Na prošlom meču se istakao protiv Baksa u pobedi svoje ekipe sa 14 poena, a onda je već na sledećem popravio lični rekord na 15 poena i to protiv Lebrona Džejmsa i Los Anđeles Lejkersa! Vizardsi su, ipak, poraženi rezultatom 125:120.

 

 

Tristan Vukčević je uz 15 poena, imao i tri skoka i asistenciju, šutirao je 5/9 iz igre, odnosno 3/6 za tri poena, pogodio je oba slobodna bacanja, a zanimljivo je i da je imao pozitivan “+/- indeks” 4. Imao je po jednu blokadu i izgubljenu loptu za malo manje od 21 minuta i dugo će pamtiti svoj prvi nastup u startnoj postavi u NBA i to protiv Lebrona i Dejvisa.

Posle utakmice, otkrio je utiske o duelu sa Entonijem Dejvisom, ali je i naglasio novinarima da ga jeFrenk Kaminski, nekadašnji saigrač iz Partizana, upućivao u to kako da igra odbranu. 

 

 

- Zvao sam Frenka Kaminskog, bio mi je saigrač i dobio sam nekoliko saveta kako da čuvam Entonija Dejvisa. Rekao mi je neke cake, šta da radim... gde da ga gurnem, koje su njegove najjače karakteristike... Generalno igramo na istoj poziciji, a on je u ligi ovde bio 7-8 godina, tako da je on momak koji mi pomaže - rekao je Tristan na pres konferenciji posle meča.

S obzirom da je Dejvis imao strašan dabl-dabl od 35 poena i 18 skokova, jasno je koliko je Frenkova "čuvena" odbrana pomogla u čuvanju jednog od najboljih centara lige. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading