KAKVA PARTIJA! Tristan POCEPAO Milvoki i POKAZAO Janisu KAKO SE TO RADI! Oborio je i REKORD!

Autor:

Sport

03.04.2024

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svim Srbima cvetaju ruže u NBA ligi.

KAKVA PARTIJA! Tristan POCEPAO Milvoki i POKAZAO Janisu KAKO SE TO RADI! Oborio je i REKORD!

Foto: www.profimedia.rs

Wašington Vizardsi su uspeli da savladaju Milvoki Bakse rezultatom 117-113, a jednu od ključnih uloga imao je upravo bivši košarkaš Partizana, Tristan Vukčević.

On je za nekih pola sata na terenu postigao 14 poena, uhvatio sedam lopti i podelio tri asistencije. Takođe je nadmašio svoj prethodni lični rekord od šest poena, njegovo prisustvo na terenu predstavljalo je konstantu opasnost po veoma favorizovani Milvoki.

 

 

Pored Tristanove partije, veoma se istakao Kori Kispert koji je postigao 27 poena, dok je Deni Avdija dodao 23, pruživši značajan doprinos timu.

 

 

Sa druge strane, iako je Janis Antetokunmpo ostvario tripl-dabl sa 35 poena, 15 skokova i 10 asistencija, to nije bilo dovoljno da odvede Bakse do pobede. Važno je napomenuti da su Vizardsi igrali bez Kajla Kuzme, koji se oporavljao od povrede pete, dok je Milvokiju falio Dejmijen Lilard, zbog povrede prepona.

Ključni trenutak utakmice dogodio se kada je Kispert pogodio trojku u završnnim trenucima meča na samo dva poseda razlike, povećavši prednost Vizardsa na 113-106. Iako su Baksi uspeli da se približe na samo dva poena zaostatka, na kraju je Vašington stigao do pobede. 

Nedostatak Dejmijena Lilarda zbog povrede prepona predstavljao je veliki hendikep za Bakse, ali je trener Dok Rivers izrazio nadu da bi Lilard mogao da se vrati već naredne večeri. Ovo bi svakako moglo da bude od velikog značaja za tim iz Milvokija u narednim utakmicama.

Vizardsi su i pored pobede pretposlednja ekipa Istoka sa skorom 15-61, a Milvoki zauzima visoku drugu poziciju sa 47 trijumfa i 28 poraza. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading