PARTIJA SEZONE BOGDANA BOGDANOVIĆA I RAZMENA DRESA SA JANISOM! Nezaboravno veče za našeg reprezentativca! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.03.2024

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nažalost, dobra igra nije krunisana pobedom.

PARTIJA SEZONE BOGDANA BOGDANOVIĆA I RAZMENA DRESA SA JANISOM! Nezaboravno veče za našeg reprezentativca! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Srpski bek Bogdan Bogdanović pružio je neverovatnu partiju u meču protiv Milvokija, ali nažalost to nije bilo dovoljno da njegov tim, Atlanta Hoksi, izbegne poraz rezultatom 122:113. Iako je postigao 38 poena, oborivši tako svoj lični rekord, Atlanta nije uspela da ostvari petu vezanu pobedu.

Bogdanović je potvrdio da igra sezonu karijere, a njegov učinak od 38 poena nije bio dovoljan da prevagne na strani Atlante.

 

 

Ovo je bio drugi najbolji učinak u njegovoj karijeri, odmah iza meča u decembru 2023. godine kada je postigao 40 poena protiv Denvera. On je takođe zabeležio 10 skokova, što je njegov lični rekord, dok je ostvario i četiri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Iako je briljirao u poslednjoj četvrtini postigavši čak 17 poena, Bogdanović nije uspeo da preokrene rezultat u korist Atlante. Loše prvo poluvreme koštalo je njegov tim pobede, dok je Milvoki uspeo da zadrži prednost tokom celog meča.

 

 


Na strani Milvokija, Janis Adetokumbo bio je ključni igrač sa 36 poena, 16 skokova, osam asistencija, tri ukradene lopte i jednom blokadom. Njegov učinak je doprineo pobedi Milvokija, koji je sada ostvario 47 pobeda u sezoni.

 

 

Posle meča, Bogdan Bogdanović i Janis su se sportski pozdravili i razmenili dresove kao uspomenu na ovaj uzbudljivi duel. Ovaj gest odaje poštovanje između dva vrhunska sportiste i simbolizuje fer plej i korektnost na sportskom terenu.

 

 


Iako je poraz gorak za Atlantu, sjajna partija Bogdana Bogdanovića i dalje pokazuje njegovu izuzetnu formu i doprinos timu, te ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati sezona za ovog talentovanog srpskog košarkaša.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading