BOGDAN BACIO GROBARE U TRANS! Kapiten Srbije OTKRIO najveću ŽELJU! Partizan na POTEZU! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.03.2024

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac odgovarao na zanimljiva pitanja u podkastu Evrolige.

BOGDAN BACIO GROBARE U TRANS! Kapiten Srbije OTKRIO najveću ŽELJU! Partizan na POTEZU! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Košarkaš Atlanta Hoksa, Bogdan Bogdanović, izrazio je svoje oduševljenje povratkom Partizana u Evroligu.

Kapiten srpske reprezentacije, sa kojom je osvojio srebrnu medalju na prošlogodišnjem Mundobasketu u Manili, ističe važnost tog događaja za takmičenje i za košarku uopšte, apostrofirajući jedinstvenu atmosferu koja vlada tokom utakmica.

- Volim to što se Partizan vratio u Evroligu. Mislim da je Evroligi to potrebno, košarci je to potrebno. To je jedinstveno mesto za igranje košarke, taj ambijent i sve to tamo… To možete da zaključite i po momcima koji su igrali tamo, kada odu njihovi komentari su sve što treba da znate o tom mestu. Sve najbolje o tome - rekao je Bogdanović.

Bivši igrač crno-belih je takođe komentarisao promenu trenera u Fenerbahčeu, gde je na mesto Dimitrisa Itudisa došao Šarunas Jasikevičijus. On ističe da svaka promena trenera tokom njegove karijere donosi pozitivnu reakciju igrača, te izražava poverenje u iskustvo i drugačiji pristup Litvanca.

- Mislim da je Šaras iskusan, ovo je njegov drugi tim u Evroligi, on definitivno drugačije vodi ekipu, volim način na koji on trenira, kako igraju… Mislim da mogu da igraju brže, mnogo brže, ali on će to dostići - izjavio je srpski as.

Kada je reč o izgledima Partizana i Fenerbahčea da se domognu fajnal-fora, kapiten "orlova" je naglasio da izabranici Željka Obradovića treba da podignu nivo igre, ukoliko žele da se takmiči na tom nivou.

- Partizan mora malo da podigne nivo igre malo ako želi da igra na fajnal-foru. Sada su deseti ili se bore za deseto mesto, ali zaista želim to da vidim. Ja sam propustio nekoliko utakmica jer sam imao treninge ovde, ali kad god mogu da gledam Partizan ili Fenerbahče, to su moje omiljene utakmice - zaključio je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading