ŠERON STOUN OTKRILA IDENTITET ČOVEKA KOJI JE UZNEMIRAVAO! Glumica do detalja opisala šta se desilo iza zatvorenih vrata! Napastvovao je na sastanku!

Autor:

Zabava

12.03.2024

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok je dugo trajao...

ŠERON STOUN OTKRILA IDENTITET ČOVEKA KOJI JE UZNEMIRAVAO! Glumica do detalja opisala šta se desilo iza zatvorenih vrata! Napastvovao je na sastanku!

Foto: Printscreen Youtube CBS Sunday Morning

Šeron Stoun

Čuvena glumica Šeron Stoun do detalja je opisala kako je čovek koji je zvao na razgovor, bivši šef "Sonija", uz nju prislanjao svoj polni organ kada je otišla kod njega u kancelariju.

Ona kaže da je on pred njenim licem svašta radio, kao i da je dugo trpela zlostavljanje. 

Otišla sam u njegovu kancelariju, a to je bilo davnih osamdesetih pa je kauč bio na podu, sećate se toga? Bili su to oni vrlo niski divovski kauči i kolena su mi bila oko vrata jer sam tako visoka - prisetila se glumica, pa dodala:

Foto: youtube.com/printscreen

Šeron Stoun

 

- On je šetao kancelarijom i delio mi komplimente. No tada je rekao: 'Pre nego što počnemo...' i izvadio polni organ iz pantalona prava pred moje lice. Bila sam mlada i nervozna, a moja reakcija na stres tada je bila smeh. Histerično sam počela da se smejem i plačem u isto vreme, nisam mogla da stanem. Svate ljudi da to nije normalno i u trenutku od šoka ne znate kako da reagujete. Ko zna u kojoj meri se to u svetu dešava! 

- On nije znao šta da učini, pa se, naravno, obukao i otišao iz prostorije. Na kraju me njegova sekretarica ispratila. No ovo nije bilo jedino čudno iskustvo u mojoj karijeri - zagonetno je poručila za kraj. 

Inače, slavna glumica je u jednom intervjuu iz 2018. na pitanje novinara je li ikad doživela s*ksualno zlostavljanje odgovorila: "Možete samo zamisliti šta se sve događalo u mojih 40 godina karijere". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading