JEDAN SRBIN PLAČE, DRUGI SE RADUJE! Jokić OKRENUO Rajakovićeve RAPTORSE U SPEKTAKULARNOM POVRATKU!

Autor:

Sport

12.03.2024

04:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Majkla Melouna su praktično nepobedivi u Koloradu.

JEDAN SRBIN PLAČE, DRUGI SE RADUJE! Jokić OKRENUO Rajakovićeve RAPTORSE U SPEKTAKULARNOM POVRATKU!

Foto: Tanjug/AP

Pejton Votson i Nikola Jokić

Denver Nagetsi su uspeli da ostvare neverovatan preokret i pobede Toronto Reptorse na svom terenu rezultatom 124:119. Aktuelni šampion je gubio sa 22 poena razlike u drugoj četvrtini, ali je uspeo da se vrati u igru zahvaljujući sjajnoj partiji srpskog majstora košarke, Nikole Jokića.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Jokić je ostvario tripl-dabl učinak, postigavši 35 poena, uz 17 skokova, 12 asistencija i dve blokade. Ovo je bio njegov 126. tripl-dabl u karijeri u ligaškom delu sezone, čime se popeo na četvrto mesto večne liste NBA lige.


Denver Nagetsi su uspeli da sačuvaju sjajan skor na domaćem terenu, ostvarivši 27 pobeda i samo 6 poraza. Takođe, tim je u fenomenalnoj seriji pobeda, ostvarivši čak devet pobeda u poslednjih 10 mečeva. Ovo ih čini ogromnim kandidatom da ponove prošlosezonski uspeh i osvoje šampionski pehar.

 

 


Pored Nikole Jokića, sjajnu podršku timu pružio je plejmejker Džamal Marej, koji je postigao 26 poena i zabeležio 12 asistencija. Efikasni su bili i Aron Gordon sa 19 poena, kao i Majkl Porter sa 18 poena. Ova pobeda dokazuje da Denver Nagetsi imaju snažan timski duh i da su spremni da se suoče sa izazovima na terenu.

Nakon pobede nad Toronto Reptorsima, Denver Nagetsi se okreću narednim izazovima. Sledeću utakmicu igraće u Majamiju, a potom se vraćaju kući na duel protiv San Antonija. Ovi mečevi pružaju priliku timu da nastavi sa pozitivnim rezultatima i da nastavi da gradi svoj put ka šampionskom trofeju. 

 

Trenutno, Denver je trećeplasirana ekipa Zapada, dok su Raptorsi na 12. mestu Istoka.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading