NURKIĆ JE ČUDOVIŠTE! Nikola Jokić školovao Jusufa i pričao o međusobnom duelu!

Autor: M. M.

Sport

06.03.2024

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sansi pobedili Nagetse 117:107.

NURKIĆ JE ČUDOVIŠTE! Nikola Jokić školovao Jusufa i pričao o međusobnom duelu!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji košarkaš u NBA Nikola Jokić pohvalio je svog bivšeg saigrača Jusufa Nurkića, koji trenutno nastupa za Finiks Sanse, koji su pobedili Denver Nageste sa 117:107.

Jokić je imao učinak od 25 poena, 16 skokova i pet asistencija, najbolji akter i lider Sansa Durant 35 poena, osam skokova i pet asistencija, dok je Alen dodao 28 poena. Jusuf Nurkić nije se proslavio u duelu protiv Nikole Jokića jer je ovo šesta uzastopna utakmica na kojoj je imao bar pet faulova protiv Denvera. Na tri meča je Nurkić imao pet faulova, a na tri iskljujućih šest. 


Nurkić je meč završio sa sedam poena, 12 skokova, šest asistencija i dve blokade.

Igrao je Jusuf Nurkić od 2014. do 2017. godine za Denver, a od 2015. za saigrača je imao Nikolu Jokića. Njih dvojica se odlično poznaju, a imaju i reči hvale jedan za drugoga svaki put kad se ponovo sretnu na parketu.

Na kraju je srpski košarkaš između ostalo imao i poseban osvrt na Jusufa Nurkića, nekadašnjeg saigrača koji brani boje reprezentacije Bosne i Hercegovine. U nekoliko navrata Nurkić je imao nacionalističke ispade što ne dolikuje sportisti na tom nivou.

- Nurkić može da igra odbranu veoma dobro, on je visoki igrač koji može da preuzima sve pozicije u odbrani. Čudovište na parketu, vrhunsko je pojačanje za Finiks, odlično im odgovara i prihvata svoju ulogu - rekao je Jokić posle utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading