PRAŠINA SE NE SLEŽE: Grin isprozivao Nurkića, pa pomenuo i Jokića (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

14.02.2024

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar Golden Stejta puca iz svih oružja.

PRAŠINA SE NE SLEŽE: Grin isprozivao Nurkića, pa pomenuo i Jokića (VIDEO)

Foto: Profimedia

Jusuf Nurkić i Drejmond Grin

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa su pre nekoliko dana u dramatičnoj završnici savladali Finiks Sanse, ali taj meč nije ostao upamćen po trojci Stefa Karija za pobedu u poslednjoj sekundi, već po duelu Drejmonda Grina i Jusufa Nurkića.

Bio je to prvi njihov duel nakon što je Amerikanac nokautirao Bosanca, zbog čega je bio suspendovan na duže vreme, a nakon meča je atmosfera bila na "ivici noža".

Posle svega, Grin je hladne glave odlučio da preko kamete kaže nekoliko stvari Nurkiću.

Mališa pokušava da se postavi, da me odgura. Sa horogom ubacuje šesti poen na utakmici, što su njegovi poslednji na meču, i odlučuje da "proslavi" pokazivanjem na parket. Udara u pod, a iskreno, nisi dovoljno dobar da radiš takve stvari. A, onda dovodi u pitanje moj karakter. Kakva kukavica. Ovo je utakmica koju si izgubio, u kojoj ste uništeni i jedina stvar o kojoj bi trebalo da pričaš jeste kako ste kažnjeni. Kakva sramota. I, oni očekuju da pobede sa tim tipom. Iskreno rečeno ja sam četvorostruki Ol star i četvorostruki šampion NBA lige. I, trbalo bi da te uništim. Trejdovan si zbog Džokera (Nikola Jokić), kako bi on postao ono što je danas. On i Kevin (Durent) dovodili su ranije u pitanje moj karakter. A to je kukavički - rekao je Grin.

Iako se NBA fanovi raduju novom okršaju Grina i Nurkića, na njega će morati da sačekaju do naredne sezone, osim ako Voriorsi i Sansi  ne ukrste koplja u plej-ofu, pošto su ove sezone već odigrali sve predviđene međusobne utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading