NURKIĆ JE IDIOT: Stef Kari opleo po SRBOMRSCU!

Autor: P. Z.

Sport

11.02.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni plejmejker stao na stranu svog saigrača.

NURKIĆ JE IDIOT: Stef Kari opleo po SRBOMRSCU!

Foto: Tanjug/AP

Stef Kari i Jusuf Nurkić

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa savladali su Finiks Sanse (113:112) u noći između subote i nedelje, trojkom Stefa Karija iz velike daljine u poslednjoj sekundi.

Ipak, glavna zvezda večeri nije bio Kari, pošto su sve oči bile uprte u Drejmonda Grina i Jusufa Nurkića, čiji je to bio prvi duel nakon što je Amerikanac nokautirao Bosanca, zbog čega je bio suspendovan na duže vreme.

Tokom celog meča, Grin i Nurkić su se provocirali, a posle susreta je bosanski centar dao izjavu o krilnom centru Voriorsa.

Tužno je, ništa nije naučio čoveče. Samo je pitanje vremena kada će nekoga da udari ponovo. Povlačim sve što sam ranije rekao. Ne zaslužuje šansu, to imam da kažem. Stvari koje je readio, ono što se ne sme. Pokušava da igra na taj način, oni su pobedili, videćemo šta će se desiti u našem narednom meču - rekao je Nurkić, koji je nebrojano puta tokom karijere pokazivao da je veliki srbomrzac.

Potpuno suprotno mišljenje o svemu imao je Grin.

- Baš me je tukao, pogledajte snimak, videćete mnogo tih situacija gde me je udarao. Znao sam da hoće da me izbaci sa meča, bilo je očigledno, bila je zabavna utakmica. Pokušao je da mi uđe u glavu, nije uspeo. Da je želeo da se šetam po terenu i da ćutim, to nikad neću uraditi, ćutljivi momci nikada ne pobeđuju. Može da se vrati kući na istom konju na kom je došao - objasnio je Drejmond.

Na kraju je celu situaciju prokomentarisao i Kari.

Znam da će svi da pričaju o Nurkićevim komentarima koji su idiotski. Ali, Drejmond zna kako da hoda po toj liniji, odigrao je meč u kom je bio glasan, 'vatren' i odigrao je ovako. Lako je bacati kamenje, nemam pojma o čemu priča, posebno kada si na pogrešnoj strani. Možete da shvatite da vam je neko u glavi kada proslavite na takav način, pa udarite o parket. Onda je Drejmond na to uzvratio. Jasno je da mu je Grin u glavi. Znamo šta se dogodilo prošli put i da je bio suspendovan, iskoristio je taj period da shvati neke stvari. Sada je to preneo na teren i odigrao meč na visokom nivou - podvukao je Stef.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading