(UZNEMIRUJUĆI AUDIO) OBELODANJEN RAZGOVOR NUSRETOVOG BRATA I UBICE: "Jedan će od nas noćas biti pod crnom zemljom - ja ili ON!"

Autor:

Hronika

11.02.2024

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dogovorenom mestu, umesto žene, sačekala ga je nekolicina muškaraca koji su ga brutalno pretukli.

(UZNEMIRUJUĆI AUDIO) OBELODANJEN RAZGOVOR NUSRETOVOG BRATA I UBICE: "Jedan će od nas noćas biti pod crnom zemljom - ja ili ON!"

Foto: Rina, Facebook

Nusret Destanović, dvadesetosmogodišnji mladić iz Tutina, pronađen je mrtav u bunaru, što je potreslo njegovu porodicu i šokiralo zajednicu. Okolnosti njegove smrti izazivaju brojna pitanja, a prema nezvaničnim izvorima, ljubomorni bivši suprug žene s kojom se Nusret viđao mogao bi biti odgovoran za ovaj tragični događaj.

Priča ove tragedije počinje kada je Nusret primio poruku sa telefona žene s kojom je bio u kontaktu. Naivno se odazvavši pozivu, Nusret je umesto očekivanog susreta dočekala zaseda. Na dogovorenom mestu, umesto žene, Nusreta su sačekali muškarci koji su ga brutalno pretukli, što je bila samo uvertira u tragični epilog.

U sklopu velike policijske akcije, uhapšene su tri osobe u vezi sa ovim ubistvom, dok je jedan osumnjičeni i dalje u bekstvu. Među uhapšenima su mladić iz Sjenice i jedan muškarac iz Novog Pazara, optuženi za teško ubistvo i pomaganje učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, dok je treća osoba uhapšena zbog neprijavljivanja pripremanja krivičnog dela.

Međutim, ono što je dodatno potreslo javnost jeste ekskluzivno medijsko otkriće razgovora između osumnjičenog i brata žrtve, Nusreta Destanovića. Snimak ovog razgovora otkriva duboke emotivne tenzije i složene odnose između dvojice muškaraca. Brat ubijenog, u potrazi za istinom i pravdom, hrabro se suočava sa osumnjičenim, tražeći odgovore na pitanja koja muče njegovu porodicu i celu zajednicu.

Detalji ovog razgovora bacaju novo svetlo na već složenu mrežu odnosa i moguće motive koji stoje iza ovog tragičnog događaja. Razgovor takođe ističe emocionalni teret koji nosi porodica žrtve i izazove s kojima se suočavaju u borbi za pravdom.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading