NUSRET NIJE BIO U LJUBAVNOJ VEZI SA ŽENOM SVOG UBICE!? Rođaci tvrde: "PRETIO JE SVAKOM KO JE SA NJOM BIO U KONTAKTU"!

Autor:

Hronika

10.02.2024

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođaka kaže da je u ubistvu Nusreta učestovalo više ljudi, a među njima i žena zbog koje je došlo do zločina.

NUSRET NIJE BIO U LJUBAVNOJ VEZI SA ŽENOM SVOG UBICE!? Rođaci tvrde: "PRETIO JE SVAKOM KO JE SA NJOM BIO U KONTAKTU"!

Foto: RINA

Ubijeni Nusret Destanović nije ni bio u vezi sa ženom svog ubice, već se samo povremeno sa njom čuo, tvrdi rođaka mladića koji je danas sav mrtav pronađen na dnu bunara u Karajukića bunarima na Pešteru.

Glavnosumnjičeni da je mladića ubio pa u bunar bacio je navodno ljubomorni muž žene, sa kojim se Destanović viđao, ali rođaka kaže da oni nisu bili u ljubavnoj vezi, već su se samo čuli preko telefona. Rođaka ubijenog mladića kaže da je ubica patološki ljubomoran i da je i ranije pretio muškarcima sa kojima je ona bila u neobaveznom kontaktu.

- Znamo i da je bivši muž te žene s kojom se Nusret čuo i ranije pretio muškarcima koji su imali kontakt s njom - kaže za Telegraf rođaka ubijenog mladića.

Ona kaže da je u ubistvu Nusreta učestovalo više ljudi, a među njima i žena zbog koje je došlo do zločina. Prema njenoj priči, sa broja telefona žene, žrtvi je upućena poruka da se nađu kod benzinske pumpe u Karajukića bunarima. Mladić je naseo, došao na dogovoreno mesto, ali tamo su ga, osim ubice,dočekali još neki koji sa ga zajedno sa ubicom, najpre tukli a potom bacili u bunar.

- Sumnjamo da je i ona u tome učestvovala, ali ne znamo što - priča rođaka.

Podsetimo, Nusretu se trag izgubio u četvrtak, a danas je pronađeno njegovo telo. Sumnja se da je ubica posle zločina pobegao u Nemačku.

Priča se da su žrtva i ubica rođaci.

Poslednji put mladić je viđen u četvrtak, 8. februara 2024. godine. Nusret je bio u svom vozilu, "golf IV", na benzinskoj stanici u selu oko 2 sata posle ponoći. Nakon te noći, svaki trag o njemu je nestao, što je dovelo do zabrinutosti njegove porodice i prijatelja.

Automobil sa istim registarskim brojem pronađen je u Ulici Kozaračka u Novom Pazaru. Prema nezvaničnim informacijama, automobil je na tu lokaciju dovezao rođak Nusreta Destanovića, koji je glavnoosumnjičeni za njegovo ubistvo.

Vozilo je, čim je pronađeno, po nalogu dežurnog tužioca, odvedeno na plac Policijske uprave Novi Pazar. Pre toga pronađena je i njegova vozačka dozvola.

Odmah po prijavi nestanka, inače, brojni ljudi iz Novog Pazara, kao i policija uključili su se u potragu za nestalim mladićem, čije je telo, nažalost pronađeno, iako su se svi nadali da će se živ i zdrav vratiti kući.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading